MEDIA

Ιωάννα Μαλέσκου: Η επόμενη τηλεοπτική της στέγη μετά τον ΣΚΑΪ - Το «αντίο» και τα σενάρια

Ιωάννα Μαλέσκου: Η επόμενη τηλεοπτική της στέγη μετά τον ΣΚΑΪ
Η Ιωάννα Μαλέσκου.
Glomex

Η Ιωάννα Μαλέσκου ολοκλήρωσε την παρουσία της στον ΣΚΑΪ την Παρασκευή 15 Ιουλίου, μιας και αποχώρησε από το κανάλι του Φαλήρου.

Αυλαία έριξε η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου το μεσημέρι της Παρασκευής 15 Ιουλίου. Ο τηλεοπτικός σταθμός του ΣΚΑΪ φαίνεται να αποτελεί παρελθόν για την όμορφη παρουσιάστρια καθώς από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, η Ιωάννα Μαλέσκου θα πάρει μεταγραφή σε άλλο κανάλι.

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα τα σενάρια που ακούστηκαν ήταν πολλά αναφορικά με τον επόμενο σταθμό που θα εγκατασταθεί. Ορισμένες συζητήσεις μεταξύ της παρουσιάστριας φημολογείται πως έγιναν τόσο με το κανάλι του Star όσο και με του Open Beyond.

Ιωάννα Μαλέσκου: Εκεί πάει μετά τον ΣΚΑΪ

Σε μια αποκάλυψη προχώρησαν πριν από λίγες ημέρες ο Γιώργος Σκρομπόλας και ο Κώστας Τσουρός στο «MEGA Καλημέρα», σχετικά με το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Ιωάννας Μαλέσκου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα είπαν, η ίδια βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΕΡΤ. Η ψυχαγωγία φαίνεται ότι μπαίνει σε πρώτο πλάνο από τη νέα σεζόν για την ΕΡΤ και δεν αποκλείεται από τη νέα τηλεοπτική σεζόν η Ιωάννα Μαλέσκου να αναλάβει ένα σοβαρό project σε αυτήν.

Ιωάννα Μαλέσκου: To συγκινητικό αντίο για το τηλεοπτικό της φινάλε

Υπενθυμίζεται ότι χθές, Παρασκευή 15 Ιουλίου, η Ιωάννα Μαλέσκου, συνάντησε για τελευταία φορά τους συνεργάτες της στο πλατό της εκπομπής της και είπε το δικό της αντίο στους τηλεθεατές που την συντρόφευαν μέσα από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες.

Με ένα αφιερωματικό βίντεο με στιγμές από όλη τη σεζόν και ένα τεράστιο «Καλό καλοκαίρι» από την ομάδα του «Love it», έριξε αυλαία η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου.

Λίγο πριν το τέλος της εκπομπής, ο τηλεοπτικός σταθμός έδωσε μια ανθοδέσμη στην Ιωάννα Μαλέσκου στα αγαπημένα της χρώματα. Ενώ εκείνη ευχαρίστησε τόσο τον ΣΚΑΪ όσο και τους τηλεθεατές: «Να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον ΣΚΑΙ γι’ αυτά τα δύο πολύ γεμάτα χρόνια. Κρατάω όλα αυτά που έχουμε πει, όλα αυτά που έχουμε ζήσει. Κρατάω τις όμορφες στιγμές μας, ένας πολύ όμορφος κύκλος σήμερα κλείνει κι εμείς θα τα ξαναπούμε σύντομα», είπε.

Και πρόσθεσε: «Κλείνουμε με τον πιο όμορφο τρόπο, κλείνουμε μετά από πολλά πράγματα που έχουν γίνει αυτή τη σεζόν, πολλά χαμόγελα, πολλές δυσκολίες. Έγιναν πράγματα που μας έκαναν πολύ πιο δυνατούς και δεμένους και αυτό κρατάμε»!

Κλείνοντας, η Ιωάννα Μαλέσκου, φανερά συγκινημένη, μεταξύ άλλων είπε: «Να πω ότι είναι τόσα πολλά όλα αυτά που έρχονται στο μυαλό μας. Κλείνουμε μετά από πολλά πράγματα που έχουν γίνει αυτή τη σεζόν, μετά από πολλά χαμόγελα και δυσκολίες. Έχουν γίνει πράγματα που μας έχουν κάνει πιο δυνατούς και δεμένους. Αυτό είναι που κρατάμε γιατί η ζωή είναι στιγμές. Καλό καλοκαίρι και… γεια σας τώρα».

Σχετικές ειδήσεις