MEDIA

Πρόσωπο – έκπληξη δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα στο πρωινό του ΑΝΤ1

Πρόσωπο – έκπληξη δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα στο πρωινό του ΑΝΤ1

Ποια θα κάτσει δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα μετά το τηλεοπτικό διαζύγιο με τη Φαίη Σκορδά;

Η νέα τηλεοπτική σεζόν φέρνει αλλαγές στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, μετά και την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά η οποία θα συνεχίσει στον ΣΚΑΙ.

Ο Γιώργος Λιάγκας ανανέωσε τη συνεργασία του με το κανάλι του Αμαρουσίου και θα συνεχίσει στην πρωινή ζώνη, έχοντας όμως δίπλα του μία άλλη όμορφη παρουσία. Και μπορεί η Ευαγγελία Αραβανή να ήταν ένα βήμα πριν την ένταξή της στην ομάδα της εκπομπής, όμως τα πλάνα φαίνεται πως άλλαξαν.

Όπως έγραψε ο Δημητρης Ουγγαρέζος στα «Fly News» αλλά και η Ναταλία Ανδρικοπούλου στη «Real», η Δούκισσα Νομικού τελικά θα βρεθεί στο πλάι του Γιώργου Λιάγκα, στο Πρωινό του ANT1. Μπορεί ο παρουσιαστής να διατηρούσε άριστες σχέσεις με την Ευαγγελία Αραβανή, σε προσωπικό επίπεδο, όμως το ίδιο ίσχυε και για την σχέση της Δούκισσας Νομικού με τον ANT1, κάτι που έκανε στο τέλος τη διαφορά!

Ο ρόλος της μάλιστα θα είναι αρκετά διευρυμένος αφού αν και δεν θα είναι ακριβώς ισότιμη συμπαρουσιάστρια, θα αναλάβει εξ ολοκλήρου συγκεκριμένες στήλες.

Θυμίζουμε ότι εκτός από τους δύο παρουσιαστές, στο πάνελ της εκπομπής θα βρίσκονται ακόμα οι εξαιρετικοί Τάσος Τεργιάκης και Φωτεινή Πετρογιάννη, αλλά και η νέα προσθήκη, Άρια Καλύβα!