MEDIA

Παπαθωμά: Είχα προτείνει στον Μανούσο Μανουσάκη να κάνουμε ένα remake της σειράς «Άγγιγμα Ψυχής»

Παπαθωμά: Είχα προτείνει στον Μανούσο Μανουσάκη να κάνουμε ένα remake της σειράς «Άγγιγμα Ψυχής»
Συνέντευξη της Θεοφανίας Παπαθωμά. Το Μαύρο Ρόδο και το Άγγιγμα Ψυχής
Twitter @ant1

Θεοφανία Παπαθωμά: Η αγαπημένη ηθοποιός μιλάει για τον ρόλο της στο «Μαύρο Ρόδο» αλλά και το ενδεχόμενο remake της σειράς που αγαπήθηκε «Άγγιγμα Ψυχής»

Η Θεοφανία Παπαθωμά, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις στην καθημερινή δραματική σειρά «Άγριες Μέλισσες» ως Βιολέτα, κάνει την εμφάνισή της φέτος στη νέα σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο».

Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και αποκάλυψε ότι θα υποδύεται την Πολυξένη, τη κακιά μητριά της καλόγριας. «Σε συγκρούσεις έρχομαι με όλους στην σειρά «Μαύρο Ρόδο», αλλά έχω ένα ένοχο και μυστικό παρελθόν. Υπάρχει ένας συσχετισμός με το «Άγγιγμα Ψυχής», γιατί υπάρχει ένας απαγορευμένος έρωτας», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια έκανε πρόταση στον σκηνοθέτη, Μανούσο Μανουσάκη για remake της καθηλωτικής σειράς «Άγγιγμα Ψυχής», ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο σπουδών.

«Είχα προτείνει στον Μανούσο Μανουσάκη να κάνουμε remake της σειράς «άγγιγμα ψυχής». Η νομική επειδή μου έχει λείψει, ξεκινάω μεταπτυχιακό. Αγαπώ την επιστήμη, αλλά όχι το επάγγελμα», δήλωσε η αγαπημένη ηθοποιός.

Επιπλέον η Θεοφανία Παπαθωμά εξήγησε ότι για διατροφή κάνει την «Πυθαγόρειο». «Κατά 90% ωμοφαγία και vegan, δεν ξενυχτάω, δεν πίνω δεν καπνίζω. Και ο σύντροφός μου και τα παιδιά το ακολουθούν».