GOSSIP

Ηλίας Βρεττός: Τα βάρη του γάμου και το J2US - «Έχω αλλεργία στο να κρίνω»

Ηλίας Βρεττός: Τα βάρη του γάμου και το J2US - «Έχω αλλεργία στο να κρίνω»
Ο Ηλίας Βρεττός και η Έλλη Κοκκίνου αναχωρούν για περιοδεία σε Αμερική και Καναδά
GLOMEX

Ο Ηλίας Βρεττός μίλησε για το ενδεχόμενο να είναι κριτής στο Just the 2 Of Us και μίλησε για τις πρώτες εβδομάδες του έγγαμου βίου

Ο Ηλίας Βρεττός και η Έλλη Κοκκίνου ταξιδεύουν σήμερα 15 Σεπτεμβρίου για την περιοδεία τους σε Αμερική και Καναδά, απ' όπου θα επιστρέψουν μέσα Οκτώβρη.

Εκεί τους περίμεναν οι δημοσιογράφοι όπου τους ρώτησαν για τα πρόσωπα που θα τους λείψουν αλλά και για τον έγγαμο βίο του τραγουδιστή.

Η Έλλη Κοκκίνου δήλωσε ότι θα της λείψει απίστευτα το παιδί της ενώ τόνισε ότι θα ήθελε να είναι κριτής στο τραγουδιστικό σόου του Νίκου Κοκλώνη «Στα πρώτα επεισόδια να είμαι με face time και μετά θα έρθω από κοντά», είπε η τραγουδίστρια μιας και θα απουσιάζει στην Αμερική για περιοδεία.

Ο Ηλίας Βρεττός δε θα αποχωριστεί τη σύζυγό του, καθώς θα τον συνοδεύσει στο υπερατλαντικό ταξίδι.

Σχετικά με το J2US δήλωσε ότι πέρασε υπέροχα καθώς ήταν μία περίοδος βαριάς καραντίνας. Για το ενδεχόμενο να είναι κριτής, ο τραγουδιστής απάντησε «Έχω αλλεργία στο να κρίνω. Να αξιολογώ ναι», ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο φέτος να τον δούμε στην τηλεόραση καθώς εστιάζει στην καριέρα του στο τραγούδι.

Για τον γάμο του αποκάλυψε «Με βαραίνει λίγο παραπάνω το δάχτυλό μου από τη βέρα. Κατά τ' άλλα τίποτα άλλο. Στην Αμερική που θα είμαστε παρέα θα είμαστε σε θέση να το συνειδητοποιήσουμε λίγο περισσότερο.»