MEDIA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το WhatsApp έφτιαξε ταινία για τη ζωή του πρωταθλητή του NBA - Δείτε τρέιλερ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το WhatsApp έφτιαξε ταινία για τη ζωή του πρωταθλητή του NBA - Δείτε τρέιλερ
Δείτε το τρέιλερ του Naija Odyssey
Instagram

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το Naija Odyssey είναι η πρώτη ταινία του Whatsapp και το τρέιλερ είναι ήδη διαθέσιμο

Η ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο έχει γίνει ταινία μικρού μήκους από το WhatsApp της Meta. Το νέο τρέιλερ κυκλοφόρησε και δεν έχει σχέση με το Rise. Η νέα ταινία λέγεται Naija Odyssey, έχει διάρκεια 12 λεπτά και θα είναι διαθέσιμη σε λίγες μέρες στο Amazon Prime Video.

Να αναφέρουμε ότι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπέγραψε συμφωνία με το WhatsApp τον Φεβρουάριο, με την οποία και έγινε το πρώτο πρόσωπο που εκπροσωπεί την πλατφόρμα.

Δείτε το τρέιλερ του Naija Odyssey

Σύμφωνα με την περιγραφή του τρέιλερ, στην ταινία θα δούμε την «αληθινή ιστορία ενός αστέρα του μπάσκετ, του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που γεννήθηκε στην Ελλάδα από Νιγηριανούς γονείς.

Σε όλη του τη ζωή οι άνθρωποι προσπαθούσαν να του πουν ποιος ήταν. Τώρα ο Γιάννης αφηγείται την «ιστορία καταγωγής της πολλαπλής καταγωγής του» καθώς συμφιλιώνει τις ρίζες του, τη γενέτειρά του και την αίσθηση του ανήκειν μεταξύ διαπολιτισμικών κόσμων». Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι «στην Ελλάδα ήμουν ο Νιγηριανός, στη Νιγηρία ήμουν ο Έλληνας».

Στο τρέιλερ του Naija Odyssey αναφέρεται ότι η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 21 Σεπτεμβρίου στο Amazon Prime Video, σύμφωνα με πληροφορίες του Variety όμως, το WhatsApp θα τη μοιραστεί στα social media και στο YouTube.