MEDIA

Ελεονώρα Μελέτη: Οι επαγγελματικές σχέσεις με τον σύζυγό της και ο ποιοτικός χρόνος με την κόρη της

Ελεονώρα Μελέτη: Οι επαγγελματικές σχέσεις με τον σύζυγό της και ο ποιοτικός χρόνος με την κόρη της
Η Ελεονώρα Μελέτη καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη
GLOMEX

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για την επαγγελματική της συνεργασία με τον σύζυγό της αλλά και την προσωπική της ζωή.

Η Ελεονώρα Μελέτη μετά την πρωινή εκπομπή της, βρέθηκε καλεσμένη στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη. Εκεί μίλησε για τη συνεργασία με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη και την αγάπη της για την κόρη της.

Η επαγγελματική συνεργασία με τον σύζυγό της

Η συνεργασία με τον άνδρα της ξεκίνησε τυχαία, όπως η ίδια είπε. «Πολύ κόσμο ξάφνιασε το εξώφυλλο με τον Θοδωρή. Από μένα το περιμένεις, από τον Θοδωρή όχι. Αν δεν είχαμε να μιλήσουμε για τη δουλειά μας, δεν ξέρω αν θα μας βλέπατε μαζί. Ήταν μια φωτογράφηση για να επικοινωνήσω ένα νέο επαγγελματικό βήμα και μια συνεργασία, όχι μια οικογενειακή φωτογράφηση», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Για το πώς διαχειρίζεται δουλειά και συζυγική σχέση πρόσθεσε: «Έχουμε πολλά κοινά, μοιάζουμε στο βάθος αλλά εκδηλωνόμαστε διαφορετικά. Στη δουλειά δεν έχουμε λόγο να διαφωνήσουμε. Πήρα ένα κείμενο το οποίο μου παρέδωσε, μου έβαλε deadline, του είπα να κρατήσει το παιδί, αφοσιώθηκα, μετάφρασα το κείμενο, το παρέδωσα».

Επιπλέον συμπλήρωσε: «Έψαχνε να βρει ένα έργο φρέσκο που να μην έχει ξανανεβεί στο ελληνικό θέατρο. Του είπα ‘θέλω να δεις μια ταινία’, του έβαλα το ‘Τέλειοι Ξένοι’. Του άρεσε, του είπα ότι θα ήταν ωραίο έργο, πήρε τα δικαιώματα και το κάναμε. Ξεκίνησε χαλαρά, δεν ξέραμε ότι θα καταλήξει εκεί»

Η σχέση με την κόρη της

Για τη σχέση με την κόρη της εξήγησε ότι ο χρόνος είναι περιορισμένος λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων, ωστόσο φροντίζει να περνάει ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά της.

«Θέλει πρόγραμμα, αν μου το διαταράξεις ταράζομαι γιατί μετά δεν βγαίνει. Θέλει αυτοπειθαρχία. Ξεφεύγω, αλλά επειδή αποσυντονίζομαι ξέρω ότι το κόστος είναι μεγαλύτερο από το να μην το κάνω. Βάζω στόχους, έναν με δύο τον χρόνο, και λέω ότι θέλω να τους πετύχω. Όμως δεν έχει σημασία αν θα τους πέτυχω ή όχι. Η ικανοποίηση του να κυνηγάς έναν στόχο είναι το ίδιο δυνατή ακόμα και αν δεν τον πετύχεις», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Πρόσθεσε ότι από τη ζωή της έχει αφαιρέσει πράγματα που δεν τη «γεμίζουν» ενώ τόνισε πως «Θέλω τον ελάχιστο χρόνο που έχω να τον περάσω στο σπίτι μου με την οικογένειά μου».

Διαβάστε επίσης:

Ελεονώρα Μελέτη: Οι φωτογραφίες που την τράβηξε κρυφά ο άντρας της στις διακοπές