GOSSIP

Τζούλια Νόβα: «Η προηγούμενη σχέση μου μού έλεγε ότι δεν κάνω για μαμά»

Τζούλια Νόβα: «Η προηγούμενη σχέση μου μού έλεγε ότι δεν κάνω για μαμά»
instagram

Η Τζούλια Νόβα αποκάλυψε στιγμές από το παρελθόν της και πως έχει περάσει κατάθλιψη την περίοδο που βρισκόταν στον «Τροχό της Τύχης»

Το πρώην κορίτσι του «Τροχού της Τύχης» μίλησε το πρωί στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day» για την περίοδο της εγκυμοσύνης της, τις δύσκολες καταστάσεις και την προηγούμενη σχέση της.

Σχετικά με τα κιλά της αποκάλυψε ότι κατάφερε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης ενώ αναφέρθηκε στη μεγάλη απώλεια κιλών μετά τον χωρισμό της. «Είμαι 50 κιλά τώρα, πήγα μέχρι 68 στην εγκυμοσύνη μου. Όταν χώρισα έφτασα 47 κιλά. Για δύο μήνες δεν έτρωγα. Μπορεί να έτρωγα 1-2 φράουλες τη μέρα, δεν κατέβαινε το φαγητό από το πολύ στρες. Άκουγα από τους γύρω μου πως δεν είναι φυσιολογικό να βλέπουν αυτή την εικόνα».

Αποκάλυψε μάλιστα ότι η ίδια είχε κατάθλιψη ενώ επισήμανε ότι η προηγούμενη σχέση της πίστευε ότι δε θα γίνει καλή μάνα. «Είχα για χρόνια κατάθλιψη. Τα πρώτα χρόνια του “Τροχού” είχα θέματα. Για τρία χρόνια δεν έβγαινα έξω, είχα κόψει από τους φίλους μου, δεν σήκωνα τηλέφωνα. Η προηγούμενη σχέση μου μού έλεγε ότι δεν κάνω για μαμά και ότι δεν θα είμαι καλή. Πιστεύω ότι είμαι καλή μαμά», είπε στη συνέχεια η Τζούλια Νόβα.

Διαβάστε επίσης:

Τζούλια Νόβα: «Πάνω στη βιασύνη μας κλειδώσαμε την κόρη μας στο αυτοκίνητο, έσπασα το τζάμι»

Τζούλια Νόβα: Βγάζει γλώσσα και αναστατώνει τους πάντες (photo)

Τζούλια Νόβα: «Έλεγε ότι είμαι από την Ουκρανία, άρα ελευθέρων ηθών - Σε ένα κορίτσι 14 ετών»