MEDIA

Τηλεθέαση - Σασμός: Το έκτακτο επεισόδιο έφερε την απόλυτη επιτυχία

Τηλεθέαση - Σασμός: Το έκτακτο επεισόδιο έφερε την απόλυτη επιτυχία
Σασμός: Νέο επεισόδιο την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου
Twitter

Ο «Σασμός» προβλήθηκε έκτακτα την Κυριακή 25/9 και κατάφερε να σημειώσει τηλεθέαση πάνω από 30%

Τι κι αν ήταν Κυριακή βράδυ και ο κόσμος δεν είχε συνηθίσει να βλέπει στις οθόνες του την αγαπημένη ελληνική σειρά, από ότι φαίνεται χθες 25/9, οι τηλεθεατές επέλεξαν ομόφωνα τον Σασμό, το οποίο προβλήθηκε έκτακτα και όχι Δευτέρα, όπως μας έχει συνηθίσει.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το βράδυ της Κυριακής ο «Σασμός» είχε την απόλυτη επιτυχία καθώς έφτασε το 30,1% της τηλεθέασης στο δυναμικό σύνολο και το 28% στο γενικό!

Η Γη της Ελιάς, η οποία εδώ και δύο χρόνια έχει επεισόδιο κάθε Κυριακή δεν κατάφερε να μείνει αυτή τη φορά στην κορυφή εξαιτίας της έκτακτης προβολής της σειράς του Alpha.

Πολύ καλά νούμερα είχε και το «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», το οποίο έφτασε το 18,6% στο γενικό σύνολο και το 18,1% στο σύνολο.

Όχι τόσο καλά τα αποτελέσματα για τη σειρά της ΕΡΤ1 «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ», η οποία έχοντας απέναντι τις δύο δραματικές σειρές δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το 4%.

ΔΥΝΑΜΙΚΟΣΥΝΟΛΟ
ΣΑΣΜΟΣ30,1%28%
ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ18,6%18,1%
Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ16,3%26%
ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ3,6%3,8%

Σασμός II: Επεισόδιο 6 - Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου

Η σύλληψη της Καλλιόπης μετά την ομολογία για τη δολοφονία του Άγγελου, έχει σοκάρει το χωριό. Ο Μαθιός καταρρακώθηκε όταν συνειδητοποίησε ότι η μητέρα του έχει κάνει φόνο, ενώ την ίδια ώρα ο Αντώνης προσπαθεί να βρει τα στοιχεία που θα τον οδηγήσουν στην αλήθεια.

Ο Σταύρος συνεχίζει να πιέζει την Αργυρώ και δεν την αφήνει μόνη της ούτε λεπτό για να μην συναντηθεί με τον Αστέρη.

Σασμός II: Επεισόδιο 7 - Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου

Η ώρα της αποκάλυψης του Παύλου Βρουλάκη έφτασε. Ο Παύλος εμφανίζεται στη γιαγιά Ειρήνη και της εξηγεί γιατί είχε εξαφανιστεί όλα αυτά τα χρόνια.

Η Αργυρώ είναι έξω φρενών με την Καλλιόπη για τη δολοφονία του Άγγελου και η Μαρίνα προσπαθεί να τη συγκρατήσει. Ο Μαθιός από την πλευρά του, κουβαλάει τον δικό του... σταυρό νιώθοντας ασήκωτο βάρος. Η γιαγιά Ειρήνη αποκαλύπτει στην οικογένεια Βρουλάκη ότι ο Παύλος ζει και αρχίζει το... σκληρό ροκ στον Σασμό.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός Spoiler: Η μεγάλη αποκάλυψη που αλλάζει όλα τα δεδομένα