Κλέλια Ανδριολάτου: Με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στις ερωτικές σκηνές γελούσαμε παρά πολύ

Η Κλέλια Ανδριολάτου αποκαλύπτει το πώς αισθανόταν στις ερωτικές σκηνές της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στη νέα σειρά του MEGA «Maestro»

Κλέλια Ανδριολάτου: Με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στις ερωτικές σκηνές γελούσαμε παρά πολύ
GLOMEX
1'

Μετά από 11 χρόνια απουσίας ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στη μικρή οθόνη με τη σειρά «Maestro». Στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Μπενάκη το βράδυ της Δευτέρας 26 Σεπτεμβρίου βρέθηκαν οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών και μίλησαν με τους πρωταγωνιστές.

Η Κλέλια Ανδριολάτου, συμπρωταγωνίστρια με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη μίλησε στις κάμερες για τη νέα σειρά αλλά και τις ερωτικές στιγμές που έπρεπε να γυριστούν.

«Στην υποκριτική βρήκα το μέρος που μπορώ να είμαι απολυτά ο εαυτός μου», είπε αρχικά η Κλέλια Ανδριολάτου.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι: «Από θέμα καιρού, είχαμε μια πολύ δύσκολη μέρα γυρισμάτων. Ήταν ένα σοβαρό ζήτημα ο καιρός, ειδικά όσο περνούσε και φτάναμε στον Οκτώβρη κι έπρεπε να μπούμε στην κάμερα με τον Χριστόφορο και να έχουμε ερωτικές σκηνές. Ήταν πολύ δύσκολο, αλλά νομίζω ότι τα καταφέραμε πολύ καλά»

Τέλος όταν ερωτήθηκε για τις ερωτικές στιγμές με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη: «Δεν ένιωθα καθόλου αμηχανία. Η αλήθεια είναι ότι γελάσαμε πολύ. Ήμασταν όλο το σετ με 100 κουβέρτες και ξαφνικά, τα βγάζαμε και κάναμε την ερωτική σκηνή. Είχε χιούμορ, μόνο με αυτό μπορούμε να επιβιώσουμε»

Η πρεμιέρα της νέας σειράς του MEGA είναι την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στις 22:30.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή