MEDIA

GNTM 5: Η διαγωνιζόμενη από την Ουκρανία που έζησε τον πόλεμο και έκανε την Καγιά να «λυγίσει»

GNTM 5: Η διαγωνιζόμενη από την Ουκρανία που έζησε τον πόλεμο και έκανε την Καγιά να «λυγίσει»
H 19χρονη Γέβα.
Instagram / gntmgr

GNTM 5: Βούρκωσε η Βίκυ Καγιά με την διαγωνιζόμενη από την Ουκρανία: «Ήμουν εκεί όταν ξεκίνησε ο πόλεμος»

Μια διαγωνιζόμενη από την Ουκρανία που βρέθηκε στο πλατό του GNTM 5 το βράδυ της Τρίτης συγκίνησε τους κριτές με την ιστορία της. Η Γέβα περιέγραψε στους κριτές την κατάσταση που επικρατούσε στη χώρα της, όταν ξέσπασε ο πόλεμος και κατάφερε να τους συγκινήσει. Η Βίκυ Καγιά δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της στο άκουσμα ότι η κοπέλα έζησε τον πόλεμο στην Ουκρανία.

«Στην Ελλάδα ζω μόνο 1,5 χρόνο. Αυτά που γίνονται στην Ουκρανία, τα έζησα κι εγώ. Είχα πάει να δω την οικογένειά μου κι ήρθε ο πόλεμος. Δυστυχώς έχω κάτσει και κάτω στο υπόγειο. Ξεκίνησε από την πρώτη ημέρα στις 24 Φεβρουαρίου στην πόλη μου στο Χάρκοβο. Μια ημέρα, που ήμουν στην Ουκρανία, κάτι με ξύπνησε στις 5 το πρωί και βλέπω μηνύματα από τη φίλη μου και μου είπε ότι δεν θα πάμε για καφέ γιατί ξεκίνησε πόλεμος, είπε η 19χρονη Γέβα.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω αλλά μετά άκουγα βόμβες που έπεφταν. Ο μπαμπάς μου είχε ξυπνήσει κι ο αδερφός μου είχε πάρει τη γιαγιά μου να φύγουν από την πόλη… Δεν ξέρεις ποιο είναι το χειρότερο, αυτοί που μένουν ή αυτοί που πάνε. Πήρα τη μάνα μου εδώ για να τα αποφύγω όλα αυτά», πρόσθεσε.

Εκτός από την ιστορία της όμως οι κριτές ενθουσιάστηκαν και με την εμφάνιση της γιαυτό και την πέρασαν στην επόμενη φάση με τέσσερα ναι.

Σχετικές ειδήσεις

GNTM 5: H αδιαθεσία της Βίκυς Καγιά αναστάτωσε το πλατό

Βίκυ Καγιά – Σοφία Χατζηπαντελή: Το βίντεο που «πυροδότησε» την κόντρα τους στο GNTM

GNTM 5: To plus size μοντέλο με το δικό του πρακτορείο που προκάλεσε χαμό