MEDIA

GNTM 5: Αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρηση της Σοφίας Χατζηπαντελή από το ριάλιτι

GNTM 5: Αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρηση της Σοφίας Χατζηπαντελή από το ριάλιτι
Η Σοφία Χατζηπαντελή
Instagram / sophiahadjipanteli

Παρελθόν θα αποτελεί σε λίγες ημέρες το GNTM 5 για την Σοφία Χατζηπαντελή η οποία συμμετείχε στο φετινό ριάλιτι ως κριτής.

Ένας από τους κριτές του φετινού GNTM ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το ριάλιτι μοντέλων μόλις ολοκληρωθούν οι οντισιόν. Ο λόγος για την Σοφία Χατζηπαντελή, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της τηλεόρασης για αυτή τη σεζόν.

Οι ατάκες της σε κάθε επεισόδιο συζητιούνται, με τα σχόλια των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να παίρνουν «φωτιά».

Οι οντισιόν των κοριτσιών θα συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα, με τις διαγωνιζόμενες να προσπαθούν να εντυπωσιάσουν τη Βίκυ Καγιά, τον Τάσο Σοφρωνίου, τον Γιώργο Καράβα και τη Σοφία Χατζηπαντελή και να διεκδικούν τα «ναι» που θα τους στείλουν στο ID Catwalk.

Έτσι, στο ID Catwalk όπου οι διαγωνιζόμενες καλούνται να εντυπωσιάσουν με τις στιλιστικές επιλογές και την προσωπικότητά τους, την κριτική επιτροπή θα απαρτίζουν οι υπόλοιποι τρεις.

Η περιουσία της ξεπερνά το εξαψήφιο ποσό

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή «Πρωινό», οι οικονομικές απολαβές της Σοφίας Χατζηπαντελή αλλά και η περιουσία της στο εξωτερικό είναι τεράστιες.

«Κατέφτασε στην Αθήνα την στιγμή που στο εξωτερικό έβγαζε 1,5 εκατομμύριο λίρες τον χρόνο, ήταν τα έσοδά της», ανέφερε αρχικά το ρεπορτάζ της εκπομπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Πρωινό του ANT1, οι απολαβές της Σοφίας Χατζηπαντελή είναι ισάξιες ή και λίγο μεγαλύτερες από αυτές της Βίκυς Καγιά. Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι guest κριτής ίσως αυτό να συμβαίνει γιατί η παραγωγή δεν ήθελε να δώσει και τόσα χρήματα.

Σχετικές ειδήσεις

Ξεσπά η Ειρήνη Στεριανού για το GNTM: «Με είχαν κάνει να νιώσω πολύ άσχημα»

GNTM 5: Είδε την πρώην του στις διαγωνιζόμενες και φρίκαρε

GNTM 5: Η πανέμορφη 19χρονη από το Ρέθυμνο που λάτρεψαν οι κριτές