MEDIA

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Φαίη Σκορδά και Έλενα Χριστοπούλου παίρνουν θέση για το βάρος της

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Φαίη Σκορδά και Έλενα Χριστοπούλου παίρνουν θέση για το βάρος της
instagram

Το κοινό προβληματίστηκε με την εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και σχολίασε την απώλεια βάρους. Η αδελφική της φίλη, Έλενα Χριστοπούλου αποκάλυψε τι πραγματικά συμβαίνει

Στη χθεσινή πρεμιέρα του Love Island πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν τους παίκτες και τα ζευγάρια, όμως η κεντρική παρουσιάστρια έκλεψε την παράσταση. Από τη μία ξεχώρισε για την ομορφιά της και από την άλλη προβλημάτισε με την απώλεια κιλών, με πολλούς τηλεθεατές να ανησυχούν για την υγεία της.

Η Φαίη Σκορδά και η Έλενα Χριστοπούλου μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας», τοποθετήθηκαν σχετικά με τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν για το μοντέλο, με την αδελφική της φίλη να τοποθετείται και να ξεκαθαρίζει την κατάσταση.

«Μου έστειλαν κάποια σχόλια για την Ηλιάνα, τα οποία δεν είχαν να κάνουν με την ομορφιά της αλλά με τα κιλά της. Γράφτηκαν πολλά. Είναι ένα αδύνατο κορίτσι, ο καθένας έχει τα γούστα του. Δεν θα επέτρεπα ποτέ στον εαυτό μου να πω αν είναι περισσότερο από όσο πρέπει, εάν αυτό πρέπει να συζητηθεί. Είναι μια κούκλα», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Η Έλενα Χριστοπούλου μιας και είναι δικός της άνθρωπος ήξερε πραγματικά αν η Ηλιάνα είχε πρόβλημα ή αν απλά ήταν επιλογή της να είναι τόσο αδύνατη.

«Γράφτηκαν πολλά, περίεργα και δυσνόητα. Το συζήτησα λίγο χθες με την Ηλιάνα, έτρωγε ένα burger εκείνη τη στιγμή και γελούσε. Δεν γελάω εγώ όμως. Αυτό το body shaming που λέμε, ένα κορίτσι που μπορεί να έχει λιγότερα κιλά απ’ όσο έχουμε συνηθίσει να το βλέπουμε δημιούργησε αυτά τα σχόλια.

Μιλάμε για ένα κορίτσι που είναι μοντέλο, ήταν έτσι πάντα. Έτσι ζούσε στην Νέα Υόρκη, έτσι περπατούσε στις πασαρέλες, έτσι ξεκίνησε το GNTM. Μετά πήρε κάποια κιλά για κάποιους δικούς της λόγους. Δεν ήταν καλά ψυχολογικά. Τότε έλεγαν ότι είναι έγκυος. Είναι ωραίο να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας στον καθρέφτη και να πούμε εγώ ποιος είμαι που κρίνω την εμφάνιση και τα κιλά ενός ανθρώπου; Αρνούμαι την κακή συμπεριφορά και το body shaming/bullying στον κόσμο, όποιος είναι και αυτός. Τώρα είναι υγιέστατη, είναι στα κιλά της και είναι μια χαρά»

Διαβάστε επίσης:

Love Island: Αυτά είναι τα πρώτα ζευγάρια του νέου ριάλιτι - Ξεκίνησαν μέχρι και οι «κλεψιές»

Love Island: Τα πρώτα λόγια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και η εμφανής αλλαγή στην εμφάνισή της

Love Island: Φίλος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ο παίκτης που «εισέβαλε» στο παιχνίδι