MEDIA

Love Island: Τα πρώτα λόγια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και η εμφανής αλλαγή στην εμφάνισή της

Love Island: Τα πρώτα λόγια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και η εμφανής αλλαγή στην εμφάνισή της
Το νέο παιχνίδι του έρωτα ξεκίνησε και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε εντυπωσιακή είσοδο... ωστόσο φανερά αδυνατισμένη
GLOMEX

Love Island: Το νέο παιχνίδι του έρωτα ξεκίνησε και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε εντυπωσιακή είσοδο... ωστόσο φανερά αδυνατισμένη

Το νέο ριάλιτι γνωριμιών, με παρουσιάστρια, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ήρθε και έχει έναν και μοναδικό στόχο: την αγάπη! Κορίτσια και αγόρια συγκατοικούν σε έναν επίγειο παράδεισο στην εξωτική Τενερίφη, διασκεδάζουν, γνωρίζονται και ερωτεύονται!

Όσο οι μέρες προχωρούν ο έρωτας περνά από δοκιμασίες, οι σχέσεις εξελίσσονται και τα ζευγάρια αλλάζουν. Ο δρόμος για την αγάπη δεν είναι εύκολος και η love guard του παιχνιδιού δεν «μασάει» τα λόγια της, υποκλίνεται μόνο μπροστά στην αληθινή αγάπη!

Η πρεμιέρα του πολλά υποσχόμενου παιχνιδιού ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης 29/9 με τον εκφωνητή να ξεναγεί το τηλεοπτικό κοινό στη βίλα, στην οποία θα μείνουν οι παίκτες για τις επόμενες εβδομάδες.

Έπειτα τον λόγο είχε η παρουσιάστρια Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό στο «Love island».

Η παρουσιάστρια ήταν εμφανώς αδυνατισμένη με το κοινό να αναρωτιέται για ποιο λόγο έχει χάσει τόσα κιλά. Ωστόσο η διάθεσή της ήταν αρκετά ανεβασμένη ειδικότερα την πρώτη ημέρα του νέου πρότζεκτ.

«Καλωσήρθατε στο Love Island. Σε αυτό το νησί η θερμοκρασία πρόκειται να ανέβει στα ύψη. Σε πολύ λίγο κορίτσια και αγόρια θα βρεθούν εδώ για να διεκδικήσει ο ένας την καρδιά του άλλου. Ποιο ζευγάρι θα καταφέρει να μείνει εδώ μέχρι το τέλος; Αυτό θα το δούμε. Το σίγουρο είναι ότι εδώ στην εξωτική Τενερίφη αγόρια και κορίτσια θα φλερτάρουν, θα διασκεδάσουν και θα ζήσουν ένα αξέχαστο καλοκαίρι 12 εβδομάδων, αναζητώντας τον απόλυτο έρωτα. Το Love island ξεκινάει τώρα», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην έναρξη του παιχνιδιού.

Διαβάστε επίσης:

Love Island: Φίλος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ο παίκτης που «εισέβαλε» στο παιχνίδι

Love Island: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνάντησε τα πέντε κορίτσια του παιχνιδιού

Love Island: Η πρεμιέρα και τα πρώτα πλάνα από τη βίλα! Τα διπλά κρεβάτια και το μυστικό δωμάτιο!