MEDIA

Γιώργος Νινιός: Η απίστευτη αλλαγή στην εμφάνισή του - «Oι ρόλοι μου ήταν δύστροποι, κουκουρούκου»

Γιώργος Νινιός: Η απίστευτη αλλαγή στην εμφάνισή του - «Oι ρόλοι μου ήταν δύστροποι, κουκουρούκου»
«Είναι επιλογή μου η μοναξιά»

Γιώργος Νινιός: Τι αποκάλυψε για την εμφάνισή του, τον γάμο αλλά και τους ρόλους που έχει υποδυθεί

Ο Γιώργος Νινιός σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του μίλησε, για τη μακρά και επιτυχημένη επαγγελματική του πορεία, στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

«Δεν έζησα ποτέ σαν ζεν πρεμιέ. Οι ρόλοι που έκανα ήταν λίγο δύστροποι, ψιλοζόρικοι και λίγο κουκουρούκου, όπως λέω εγώ», σχολίασε ο ηθοποιός

Και συνέχισε: «Χρειάζεται συνέχεια δουλειά για να είσαι ηθοποιός. Ηθοποιός είσαι για την εφορία που πρέπει να γράψεις ένα επάγγελμα».

Ο ίδιος δεν θεωρεί πως η αναγνωρισιμότητα δεν έρχεται τυχαία.

«Η επιτυχία που έρχεται με την τηλεόραση θέλει μία ταυτότητα. Εγώ δεν ξεκίνησα με τα “Βαμμένα κόκκινα μαλλιά”. Τραβούσα κουπί από το΄79».

Η μοναχικότητα

Ευτυχώς γενικά είμαι μοναχικός άνθρωπος, είναι επιλογή μου η μοναξιά. Είμαι ευχαριστημένος από ανθρώπους που υπήρχαν κι υπάρχουν κι είναι δίπλα μου κι έχουν απλώσει χέρι κι έχω σηκωθεί. Στις δύσκολες στιγμές ήμουν τυχερός», εξομολογήθηκε αρχικά ο Γιώργος Νινιός.

«Όσοι έχουν απομακρυνθεί, έχουν απομακρυνθεί από τη συμπεριφορά μου. Θέλει προσπάθεια και δουλειά να είσαι παρών και να μην πικραίνεις αλλά εγώ δεν το καταφέρνω πάντα», συνέχισε ο ίδιος.

Για το λόγο που δεν παντρεύτηκε, είπε: «Δεν ξέρω. Όπως μου είπε ένας φίλος, δεν είναι όλοι για όλα».

Η επιστροφή στην τηλεόραση

Ο γοητευτικός ηθοποιός επιστρέφει στη μικρή οθόνη με τη νέα σειρά της ΕΡΤ «Η παραλία», που θα την απολαύσουμε στις οθόνες μας από τον Ιανουάριο του 2023, σε σκηνοθεσία Στέφανου Μπλάτσου.

Λίγα λόγια για τη σειρά «Η παραλία»

Η σειρά, είναι βασισμένη στο βιβλίο της Πηνελόπης Κουρτζή «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι», της οποίας τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο, θα μας μεταφέρει στα Μάταλα της Κρήτης, όπου θα εξερευνήσουμε το κοινόβιο των χίπηδων μέσα από έρωτες, μουσική, χορό, ελευθερία, μυστήριο, αλλά και ένα έγκλημα.

Σχετικές ειδήσεις:

Γιώργος Νινιός: «Ψάχνω να βρω τα λάθη μου για να τα παλέψω»

Γ. Νινιός: «Δεν με ενδιαφέρει η τηλεόραση»