MEDIA

Γη της Ελιάς – Spoiler: Το νέο πρόσωπο που κρύβει επικίνδυνα μυστικά

Γη της Ελιάς – Spoiler: Το νέο πρόσωπο που κρύβει επικίνδυνα μυστικά

Στην αρχή της σεζόν, οι δημιουργοί της σειράς «Η Γη της Ελιάς» είχανξεκαθαρίσει ότι συνεχώς θα προστίθενται νέοι ήρωες.

της Κατερίνας Θεοδωροπούλου

Οι περισσότεροι από αυτούς, μάλιστα, έρχονται να ταράξουν τα νερά και να δημιουργήσουν προβλήματα και ίντριγκες.

Απόψε, στις 21.00, στο νέο επεισόδιο του σίριαλ του MEGA, η φίλη της αδικοχαμένης Στέλλας, η Κατερίνα, εμφανίζεται στη Μάνη αλλά τα νέα που μοιράζεται με τη Χάιδω δεν είναι καθόλου ευχάριστα.

Την ίδια στιγμή, ο Κουράκος διστάζει να προχωρήσει στην αίτηση διαζυγίου και ζητά από την Ιουλία να ξαναμιλήσουν. Η Αννα σκέφτεται να προχωρήσει σε συγκατοίκηση με τον Λεωνίδα, αλλά ο Αποστόλης αρνείται να δεχτεί τον Λεωνίδα στο σπίτι τους.

Ο Μάνος ανακοινώνει στη Μαργαρίτα πως θέλει να την προσλάβει και πάλι στον ελαιώνα, δίνοντάς της έτσι μια οικονομική ανάσα. Η Αλκμήνη βάζει μπροστά ένα σχέδιο για να φέρει κοντά τον Κωνσταντίνο και την Ισμήνη. Η Εύα αναλαμβάνει μια νέα οικοδομή και κατά τη διάρκεια της εκσκαφής θα βρεθεί μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα.

Το παιχνίδι της Κατερίνας

Η Κατερίνα, την οποία θα υποδυθεί η Ελισάβετ Γιαννάκου, θα φέρει πολλές ανατροπές στο σενάριο. Η νεαρή κοπέλα ξεγελά τη Χάιδω, από την οποία θα αποσπάσει χρήματα. Μάλιστα, δεν θα διστάσει να προσπαθήσει να απαγάγει το μωρό του Φίλιππου και της Βασιλικής για να τους πάρει λεφτά.

Aκόμη, η Κατερίνα θα φλερτάρει με όλους. Πρώτο της θύμα ο Άρης, αδελφός της Εύας. Οι δυο τους περνούν μία καυτή βραδιά σε ένα μπαρ. Την επόμενη μέρα, η Κατερίνα κάνει πως δε τον γνωρίζει και φλερτάρει με τον Αλέξη. Σειρά έχει ο Φίλιππος, στον οποίο επιτίθεται ερωτικά, μέσα στο δωμάτιό του.