MEDIA

Έλενα Γαλύφα: «Ξέρω κάτι για την επιστροφή της Σοφίας Χατζηπαντελή στο GNTM 5»

Έλενα Γαλύφα: «Ξέρω κάτι για την επιστροφή της Σοφίας Χατζηπαντελή στο GNTM 5»
Η Έλενα Γαλύφα και οι κριτές του GNTM 5.
Instagram / elenagalifa

GNTM 5: Η Έλενα Γαλύφα απαντά για την επιστροφή της Σοφίας Χατζηπαντελή

Η Έλενα Γαλύφα μίλησε για τη συμμετοχή της στο GNTM (σ.σ. υποδεχόταν τις διαγωνιζόμενες πριν τις οντισιόν), αλλά και για όσα θα δούμε προσεχώς στο ριάλιτι μοντέλων. Η ίδια μίλησε για την Σοφία Χατζηπαντελή αλλά και για το ενδεχόμενο να επιστρέψει. Το μεσημέρι της Τετάρτης, η Έλενα εισέβαλε στο «Καλό Μεσημεράκι» κάνοντας έτσι έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά εκεί συζήτησαν για το GNTM 5.

Όσον αφορά τον ρόλο της coach στις auditions του διαγωνισμού, η Έλενα Γαλύφα είπε: «Έχω δηλώσει ότι είμαι fan από τότε που παιζόταν στον ΑΝΤ1. Το ήθελα πολύ. Ξεκίνησα σαν fashion blogger, παλιά, τώρα δεν έχω…»

«Πρέπει να αγκαλιάσουμε πλέον ότι όλα κινούνται γύρω από το instagram. Είναι το άλφα και το ωμέγα της μόδας, η πληροφορία της μόδας κυκλοφορούν μέσω του instagram. Εγώ στο GNTM ήμουν πίσω, μου αρέσει πολύ η επικοινωνία. Δεν είδατε τίποτα στην τηλεόραση, ήμασταν εκεί 10 ώρες την ημέρα» είπε στη συνέχεια.

Η Έλενα Γαλύφα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη Σοφία Χατζηπαντελή και τη φετινή κριτική επιτροπή. Παρόλα αυτά, προτίμησε να μην αποκαλύψει πολλά για την επιστροφή της στο GNTM.

«Λατρεύω τη Σοφία Χατζηπαντελή, όλοι λατρεύονται μεταξύ τους. Ό,τι βλέπετε στην οθόνη είναι αλήθεια, δεν τα πιστεύετε γιατί τα βλέπετε στην τηλεόραση. Η Σοφία είναι τρελή με την καλή την έννοια… Η Σοφία είναι το απόλυτο diversity. Λατρεύω τη φετινή κριτική επιτροπή τους λάτρεψα, πίναμε μετά και τα ποτά μας. Αρχικά έχει τη Σοφία, ένα κορίτσι του σήμερα. Ξέρω κάτι για την επιστροφή της στο GNTM, αλλά δεν μπορώ να πω!», τόνισε.

Σχετικές ειδήσεις

Η ατυχία της Μαίρης Βιτινάρος πριν 10 χρόνια στα καλλιστεία της έδωσε μία διεθνή καριέρα και το GNTM

«GNTM 5»: Τα κορίτσια που μπήκαν στο σπίτι, το golden pass και τα κλάματα που έφεραν πανικό

GNTM 5: Το σχόλιο που έκανε η Σοφία Χατζηπαντέλη για τη νέα coach