MEDIA

Γη της Ελιάς Spoiler: Τι θα κάνει η Ιουλία για να κρατήσει τον Γιώργη

Γη της Ελιάς Spoiler: Τι θα κάνει η Ιουλία για να κρατήσει τον Γιώργη

Έπειτα από ένα μικρό «διάλειμμα» μιας ημέρας μόνο, λόγω ποδοσφαιρικού αγώνα, η «Γη της Ελιάς» επανέρχεται στο MEGA απόψε στις 21.00 με ένα καθηλωτικό επεισόδιο.

Η απόπειρα αρπαγής του μωρού ταράζει πολύ την οικογένεια Στεφανέα και, έπειτα από παρότρυνση του Λυκούργου, πηγαίνουν όλοι μαζί στην αστυνομία για να καταγγείλουν το συμβάν. Η περίεργη συμπεριφορά της Κατερίνας απέναντι στον Αλέξη και τον Άρη κινεί τις υποψίες τόσο της Εύας, όσο και της Βασιλικής. Η Αλκμήνη εξομολογείται το σχέδιό της στον Λυκούργο και αποφασίζει να τα παίξει όλα για όλα προκειμένου να ξανασμίξουν ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη.

Η Μυρτάλη βάζει την Ευτυχία στο στόχαστρο, θεωρώντας πως έχει πλευρίσει τον Κουράκο. Η Ευτυχία από την άλλη, έρχεται αντιμέτωπη με την πικρή αλήθεια, καθώς ο Γιώργης της επιβεβαιώνει πως ξαναγύρισε στην Ιουλία. Ο Στάθης διατηρεί σκληρή στάση απέναντι στην Εύα, η οποία αποφασίζει να σταματήσει να τον παρακαλεί. Ο Χρήστος και η Μυρτάλη έρχονται όλο και πιο κοντά, προκαλώντας την οργή του Αλέξη. Ο Ισίδωρος συμβουλεύει την Ιουλία να κάνει άμεσα παιδί με τον Κουράκο για να σώσει τον γάμο της.

Ποιο πρόσωπο «εισβάλλει» στη σειρά

Ένας από τους λόγους που «Η Γη της Ελιάς» σημειώνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης είναι οι σεναριακές ανατροπές και οι νέοι ρόλοι που προστίθενται. Μία νέα άφιξη, που θα δούμε το επόμενο διάστημα, είναι αυτή του Αποστόλη Τότσικα. Ο ηθοποιός, που έχει συνεργαστεί με τον Αντρέα Γεωργίου αρκετές φορές, έρχεται στη σειρά του MEGA ως Σωκράτης Δρακόπουλος. Πρόκειται για έναν άντρα μυστηριώδη που θα σκορπίσει πανικό σε ορισμένους ήρωες. Είναι ένας επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στη Σουηδία και επισκέπτεται τη Μάνη, για να επεκτείνει τις δουλειές του. Εκεί βέβαια θα συναντήσει την Αντιγόνη, με τις αναμνήσεις του παρελθόντος να ζωντανεύουν αφού είχαν ερωτική σχέση.