MEDIA

Τα πάρτι της TV: Μουσική, τραγούδια & 5 εκπομπές που μας διασκεδάζουν

Τα πάρτι της TV: Μουσική, τραγούδια & 5 εκπομπές που μας διασκεδάζουν

Εκπομπές και σόου με τραγούδια μας κρατούν την ωραιότερη συντροφιά 

Η μυθοπλασία και οι δραματικές σειρές μπορεί, τη φετινή σεζόν, να ξεχωρίζουν και να κερδίζουν τους τηλεθεατές, όμως από τα βράδια της Παρασκευής και τα Σαββατοκύριακα υπάρχουν και αυτά τα προγράμματα που μας διασκεδάζουν. Εκπομπές και σόου με τραγούδια μας κρατούν την ωραιότερη συντροφιά και μας βάζουν σε χαλαρό mood, που τόσο χρειαζόμαστε αυτές τις ημέρες.

Τα βράδια της Παρασκευής, από τις 21.00 έως τις 24.00, στο OPEN, δράση αναλαμβάνει ο Γιώργος Θεοφάνους με το μουσικό σόου «Ένα τραγούδι ακόμα». Ο κορυφαίος συνθέτης και στιχουργός των μεγάλων επιτυχιών και των τραγουδιών επιστρέφει στο κανάλι και φέτος.

Κάθε εκπομπή και ένα ξεχωριστό, απολαυστικό μουσικό σόου, έξω από τα καθιερωμένα, που δίνει την ευκαιρία στους νέους ανθρώπους με ταλέντο στη μουσική, να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα-να μοιραστούν τη σκηνή μαζί με καταξιωμένους καλλιτέχνες. Ένα μουσικό ταλέντο από την Ελλάδα ή την Κύπρο, συναντά κάθε εβδομάδα ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής. Δυνατές μουσικές στιγμές με αναπάντεχα ντουέτα και ανέκδοτες ιστορίες πίσω από μεγάλες επιτυχίες, πρωταγωνιστούν σε ένα σόου που το καλό τραγούδι έχει τον πρώτο λόγο.

Κάθε Παρασκευή, στις 22.00, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1, «Τα Νούμερα» ξεχωρίζουν και συζητιούνται. Ένα υβρίδιο κωμικών καταστάσεων, τρελής σάτιρας και μουσικοχορευτικού θεάματος, «γεμίζει» τις οθόνες μας. Ζωντανή μουσική, χορός, σάτιρα, μαγεία, stand up comedy και ξεχωριστοί καλεσμένοι σε ρόλους-έκπληξη, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά μιας πρωτοποριακής εκπομπής του Φοίβου Δεληβοριά και του Σπύρου Κρίμπαλη.

Η μουσική κωμωδία 24 επεισοδίων, σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη, είναι μια σειρά μυθοπλασίας, στην οποία η πραγματικότητα νικιέται από τον σουρεαλισμό. Είναι η ιστορία ενός τραγουδοποιού και του αλλοπρόσαλλου θιάσου του, που θα προσπαθήσουν να αναβιώσουν στη σύγχρονη Αθήνα τη «Μάντρα» του Αττίκ. Με ένα ξεχωριστό επιτελείο ηθοποιών και με καλεσμένους από όλο το φάσμα του ελληνικού μουσικού κόσμου σε εντελώς απροσδόκητες «κινηματογραφικές» εμφανίσεις, και με μια εξαιρετική δημιουργική ομάδα στο σενάριο, στα σκηνικά, τα κοστούμια, τη μουσική, τη φωτογραφία, «Τα νούμερα» «παντρεύουν» την κωμωδία με το τραγούδι.

«Πυρετός» τα Σαββατόβραδα

Τα βράδια του Σαββάτου ανήκουν στον ALPHA και το «Just the 2 of us». Ο Νίκος Κοκλώνης σε ρόλο παρουσιαστή και οι Δέσποινα Βανδή, Σταμάτης Φασουλής, Βίκυ Σταυροπούλου στις θέσεις των κριτών, υποδέχονται τα ζευγάρια και «στήνεται» το μεγαλύτερο πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης που διαρκεί περισσότερες από πέντε ώρες (από τις 20.00 έως τη 01.00). Μουσική, τραγούδι και χορός με την καλλιτεχνική σφραγίδα του Φωκά Ευαγγελινού πλημυρίζουν τα σαββατόβραδά μας.

Την ίδια ημέρα, στις 21.00, στο OPEN, προβάλλεται και η μουσική εκπομπή του Γιάννη Μπέζου με τον τίτλο «Ό,τι αγαπώ». Κάθε εβδομάδα ο ηθοποιός φιλοξενεί φίλους, γνωστούς καλλιτέχνες μαζί με την παρέα τους που ξετυλίγουν μέσα από τραγούδια που τους έχουν στιγματίσει, τις δικές τους προσωπικές ιστορίες, με χιούμορ και απρόοπτα. Ένα καλειδοσκόπιο χαράς και συγκίνησης, με σπάνιο αρχειακό υλικό από τον κάθε καλεσμένο, με μουσικές εκπλήξεις, απρόσμενες καλλιτεχνικές συμπράξεις και πάνω από όλα, με μοναδικές ερμηνείες από αξέχαστα ελληνικά και ξένα τραγούδια, μας συνεπαίρνουν.

Κυριακές όπως λέμε «Voice»

Tα βράδια της Κυριακής, το κοινό διασκεδάζει με το επιτυχημένο σόου «Voice». Επτά οι νότες του πενταγράμμου, επτά και οι σεζόν για το εν λόγω πρότζεκτ. Η αναζήτηση του ταλέντου που θα αναδειχθεί η φωνή της Ελλάδας έχει ήδη ξεκινήσει και σε λίγες μέρες θα παρακολουθήσουμε τις πρώτες Blind Auditions στο νέο εντυπωσιακό πλατό του απόλυτου μουσικού διαγωνισμού.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς παίρνουν θέση έχοντας εξασκήσει τα αντανακλαστικά τους και είναι έτοιμοι να μονομαχήσουν για να διεκδικήσουν τις φωνές που αξίζουν να είναι στην ομάδα τους! Ο Γιώργος Λιανός μας βοηθάει να καταλάβουμε τον χαρακτήρα πίσω από τη φωνή ενώ με το απολαυστικό του χιούμορ βρίσκεται στο πλευρό των συμμετεχόντων πριν ανέβουν στη σκηνή.

Διαβάστε επίσης:

Παράδεισος: Η Πολυξένη μονοπωλεί το twitter και υπάρχει λόγος!

Ο viral χορός της Κλέλιας του Maestro κόβει την ανάσα

«Γονάτισε» η Ελένη από τα γέλια με την αντίδραση του Μουρατίδη