MEDIA

Χαμός «στον αέρα» με Καινούργιου και Κοκολογιάννη

Χαμός «στον αέρα» με Καινούργιου και Κοκολογιάννη

Στέφανος Κοκολογιάννης: «Η 38χρονη είναι ο πιο διαστροφικός άνθρωπος χωρίς ηθικούς φραγμούς», είπε στον Alpha. 

Ο Στέφανος Κοκολογιάννης, ο οποίος διατηρούσε εφήμερη σχέση με την 38χρονη Μ.Σ. που έριξε καυστικό υγρό στον σύζυγό της στο Ηράκλειο, βγήκε στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα» για να μιλήσει σχετικά με το συγκεκριμένο περιστατικό.

Ο πρώην παίκτης ριάλιτι δήλωσε ότι η 38χρονη ήταν η αιτία που χώρισε από τη γυναίκα του, ενώ ήταν εκείνη που προσπάθησε να τον φέρει σε ρήξη με τα αδέλφια του.

Ωστόσο κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Στέφανος Κοκολογιάννης είπε στην Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν μπορώ να κουβεντιάζω μαζί σου…».

Τότε η παρουσιάστρια απάντησε εκνευρισμένη: «Γιατί; Αν δεν μπορείς να κουβεντιάσεις μαζί μου, γεια σου. Καλημέρα. Ευχαριστούμε. Αν δεν μπορείς να κουβεντιάσεις μαζί μου, γιατί εγώ παρουσιάζω την εκπομπή, θα κλείσουμε. Σου μιλάω πολύ όμορφα κι ευγενικά. Θες να κουβεντιάσεις μαζί μου ή όχι;».

Η κατάσταση όμως δεν ηρέμησε με τον Κοκολογιάννη να συνεχίζει λέγοντας «Θα με αφήσεις να μιλήσω; Μιλάτε όλοι μαζί» και τότε αναφέρθηκε στη σύντομη σχέση του με την Μ.Σ.: «Δεν με τιμάει αυτό που λέω αλλά χώρισα από τη γυναίκα μου για μία ερωμένη. Το γνωρίζω το θύμα, είναι από τη δυνατότερη οικογένεια», είπε χαρακτηριστικά.

Κοκολογιάννης στο Newsbomb.gr: Ούτε γάμος, ούτε παιδί με την 38χρονη

Την κατάσταση με την 38χρονη θύτη Μ.Σ. θέλησε να ξεκαθαρίσει ο πρώην παίκτης ριάλιτι Στέφανος Κοκολογιάννης στο Newsbomb.gr, ο οποίος διέψευσε ότι είχε παντρευτεί και πως είχε παιδί με τη συγκεκριμένη γυναίκα.

«Δεν είχα ποτέ σχέση γάμου. Με τη συγκεκριμένη κυρία είχαμε εφήμερη σχέση. Ούτε καν αρραβώνας, Απλά μια ερωτική σχέση στο παρελθόν. Δεν έχουν τίποτα πλέον», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κοκολογιάννης.