MEDIA

Ραμόνα για GNTM: «Τα κορίτσια είναι κρεμάστρες για το Instagram»

Ραμόνα για GNTM: «Τα κορίτσια είναι κρεμάστρες για το Instagram»

Η Ραμόνα Βλαντή δε «μασάει» τα λόγια της για ακόμα μια φορά. Τα βαρύγδουπα σχόλια για το GNTM, τη Σοφία Χατζηπαντελή και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η νικήτρια και κριτής του My Style Rocks, Ραμόνα Βλαντή, βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» και σχολίασε την τηλεοπτική επικαιρότητα. Μάλιστα έδωσε και τη δικιά της άποψη για τα όσα έγιναν στο χθεσινό (25/10) επεισόδιο του Greece's Next Top Model.

«Τα κορίτσια του GNTM δεν μπορούν να είναι μοντέλα. Είναι κορίτσια της διπλανής πόρτας», είπε αρχικά, ενώ για εκείνη αξίζουν συγκεκριμένα κορίτσια «Κατ’ εμέ, υπάρχουν μόνο δύο μοντέλα εκεί μέσα. Το ένα μάλιστα, έφυγε χθες, στο επεισόδιο της Δευτέρας», αναφερόμενη στη 18χρονη Τζούλια, με τη λεύκη.

Ωστόσο το βαρύγδουπο σχόλιο της ήταν «Οι υπόλοιπες είναι κρεμάστρες για το Instagram. Θα το δείτε και στη συνέχεια ότι δεν μπορούν να δουλέψουν πουθενά αυτά τα κορίτσια».

Εκτός σχολίων δεν έμεινε ούτε η προσωρινή κριτής, Σοφία Χατζηπαντελή. «Δεν είναι μοντέλο, είναι character και το έχω πει πολλές φορές. Επειδή έχει πολλές πλαστικές επάνω της, εγώ δεν μπορώ να κάτσω να ακούσω τι λέει. Τα μοντέλα θα πρέπει να είναι όπως έχουν γεννηθεί από μόνα τους, γιατί είναι πρότυπα για τα κορίτσια εκεί έξω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για το αν θα ήθελε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ή την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον νέο κύκλο του My Style Rocks, η ίδια ήταν κάθετη στην επιλογή της. «Για το My Style Rocks προτιμώ ξεκάθαρα την Ηλιάνα. Είναι κορίτσι του χώρου που ταιριάζει πολύ καλά σε αυτό το κόνσεπτ. Η Κωνσταντίνα τι έχει κάνει κι έχει πάει καλά; Λες να αποφασίζει αυτή;», επισήμανε.

Διαβάστε επίσης:

Σκορδά σε Μουτσινά: «Έβγαλα βλεφαρίδες, τρέσες, πού με βγάζεις έτσι;»

Σασμός Spoiler 26/10: Μαθιός και Βασιλική επιτέλους παντρεύονται

All Star Survivor: Ο παίκτης που δέχτηκε πρόταση από την παραγωγή