MEDIA

Σασμός Spoiler: Τι θα δούμε την επόμενη εβδομάδα – Γάμος, έρωτες & κίνδυνοι

Σασμός Spoiler: Τι θα δούμε την επόμενη εβδομάδα – Γάμος, έρωτες & κίνδυνοι

Η ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται καταιγιστική για τον «Σασμό» του ALPHA. Η δραματική σειρά, που παίζεται από Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 21.00, επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις.

Ανατροπές, εκπλήξεις και καταιγιστικές εξελίξεις αναμένονται την επόμενη εβδομάδα στη σειρά «Σασμός» του Alpha. Το Newsbomb.gr παρουσιάζει τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Δευτέρα 31/10: Ο Μαθιός ανακοινώνει την απόφασή του στη Βασιλική να παντρευτούν την επόμενη κιόλας μέρα. Την ίδια στιγμή, η απόφαση του Αστέρη να φύγει από την Κρήτη προκαλεί την οργή της Καλλιόπης, που ξεσπά στην Αργυρώ. Ο δικηγόρος του Κώστα συνεχίζει τις έρευνες για τον φάκελο που άφησε πίσω πριν δολοφονηθεί, ο κάτοχός του, ωστόσο, αρνείται να τον παραδώσει. Η Αιμιλία προειδοποιεί τον Λευτέρη ότι η κάλυψή του κινδυνεύει. Η απόσταση Αργυρώς-Σταύρου μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, όπως και η ένταση στη σχέση Αιμιλίας-Δημήτρη. Η Καλλιόπη θα αποφασίσει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τον Παύλο.

Τρίτη 01/11: Ο Ευθύμης δίνει μία εβδομάδα διορία στον Λευτέρη για να εκτελέσει την εντολή του. Ο Λευτέρης κλονίζεται και θέτει σε δοκιμασία τη σχέση του με τη Θοδώρα. Οι ετοιμασίες για τον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής προχωράνε κανονικά, την ώρα που η Καλλιόπη απειλεί τον Παύλο να μείνει μακριά από την οικογένειά της. Ο Σταύρος ζητά συγγνώμη από τη Μαρίνα για τη συμπεριφορά του, η σχέση του με την Αργυρώ, ωστόσο, πάει από το κακό στο χειρότερο… Ο Αστέρης ανακοινώνει στην Αργυρώ ότι φεύγει για πάντα από το νησί. Ο Νικηφόρος τα ξαναβρίσκει με τον Μανόλη, ο οποίος του εκμυστηρεύεται το ενδιαφέρον του για τη Νάντια. Η κατάρρευση του παπα-Μιχάλη ταράζει τους πάντες στο χωριό, εκείνος, ωστόσο, αρνείται πεισματικά να πάει στον γιατρό. Η επίσκεψη του Αντώνη στο σπίτι του, όμως, θα φέρει τον αστυνόμο ξανά στην πόρτα του Μαθιού.

Τετάρτη 02/11: Η συνάντηση του Μανόλη με τον παπα-Μιχάλη απειλεί να τινάξει στον αέρα τον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής. Ενώ εκείνος προσπαθεί να βρει λύση, η Βασιλική συνειδητοποιεί ότι η σπασμένη καρδιά του παπά μπορεί να κρύβει περισσότερα απ’ όσα λέει. Από την άλλη μεριά, ο Παύλος έρχεται για μία ακόμα φορά αντιμέτωπος με τον Νικηφόρο, ενώ ο Ευθύμης εμπλέκεται ολοένα και περισσότερο στη ζωή του ίδιου και των ανθρώπων του. Καθώς η ώρα του γάμου πλησιάζει, ο Αστέρης και η Αργυρώ έρχονται κοντά υπό το βλέμμα της Καλλιόπης.

Πέμπτη 03/11: Η Καλλιόπη και η Αργυρώ έρχονται σε αντιπαράθεση, παρουσία του Αστέρη, ενώ η Βασιλική προσπαθεί να πείσει τον παπα-Μιχάλη να τους παντρέψει με τον Μαθιό, αλλά μάταια. Λίγο αργότερα ο παπάς, αφού η προσευχή δεν ελαφραίνει τη συνείδησή του, αποφασίζει να πάει σε μοναστήρι. Οταν ο Μανόλης μαθαίνει από την Κατερίνα πως ο παπάς κατέφυγε σε μοναστήρι, συγκλονίζεται, καθώς πιστεύει πως με την εξομολόγησή του δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα. Αρχίζει η προετοιμασία του γάμου, η Βασιλική ντύνεται νύφη και ο Μαθιός γαμπρός, ενώ η Αργυρώ δεν σταματάει να σκέφτεται τον Αστέρη, πράγμα που προβληματίζει πολύ τη Μαρίνα.