MEDIA

Μπέσσυ Αργυράκη: Τι είπε για τον Γιώργο Χατζηνάσιο και το «ζωντόβολο»

Μπέσσυ Αργυράκη: Τι είπε για τον Γιώργο Χατζηνάσιο και το «ζωντόβολο»
Η Μπέσσυ Αργυράκη
Instagram

«Μάλλον έχει παρεξηγήσει τη λέξη, που δεν θέλω να τη λέω, γιατί εγώ την ξέρω για κακιά», είπε η Μπέσσυ Αργυράκη για τις δηλώσεις του Γιώργου Χατζηνάσιου. 

Μπέσσυ Αργυράκη και Τόλης Χατζηδημητρίου έδωσαν ένα ξαφνικό φιλί στο στόμα και μίλησαν στον Alpha για το J2US. Η Μπέσσυ Αργυράκη, μεταξύ άλλων, απάντησε στις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Χατζηνάσιου στην εκπομπή Super Κατερίνα στον Alpha, ο οποίος τη χαρακτήρισε «ζωντόβολο».

«Μάλλον έχει παρεξηγήσει τη λέξη, που δεν θέλω να τη λέω, γιατί εγώ την ξέρω για κακιά. Την έχει παρεξηγήσει γιατί κολλητά είπε ήταν αυτό, που σημαίνει η χαρά της ζωής. Τώρα πως είχε συνδυάσει τη μία λέξη με την άλλη, εγώ δεν μπόρεσα να το καταλάβω», ανέφερε αρχικά η Μπέσσυ Αργυράκη στον Alpha. Και πρόσθεσε: «Αλλά εγώ δεν νιώθω καθόλου άσχημα, ξέρω ότι με αγαπά και τον αγαπώ και το μόνο που κάνω είναι να του ευχηθώ να είναι πάντα γερός με την οικογένειά του και δημιουργικός».

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος είχε δηλώσει για τη Μπέσσυ Αργυράκη ότι «ήταν ένα ζωντόβολο μέσα στην παρέα μας, με τη χαρά που τη διέπει σε όλες τις εκφράσεις και εκφάνσεις. Μας έδινε ζωή».

Σχετικές ειδήσεις