MEDIA

Βίκυ Κουλιανού: Ο έντονος διάλογος με τη Δέσποινα Βανδή στο J2US

Βίκυ Κουλιανού: Ο έντονος διάλογος με τη Δέσποινα Βανδή στο J2US
Η Βίκυ Κουλιανού στο J2US
Glomex/Alpha

Η Βίκυ Κουλιανού είχε έναν έντονο διάλογο στο J2US με τη Δέσποινα Βανδή και της είπε: «Είμαι ακραίος άνθρωπος εγώ».

Η Βίκυ Κουλιανού εμφανίστηκε στη σκηνή του J2US μαζί με τον Αρη Πετράκη. Ορισμένα, όμως, λάθη που έγιναν εκνεύρισαν τη Βίκυ Κουλιανού και την έκαναν να ξεσπάσει στο τέλος της προσπάθειάς της.

Η Βίκυ Κουλιανού, λοιπόν, πήρε τον λόγο από τον Νίκο Κοκλώνη και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Λοιπόν, εγώ θα μιλήσω λίγο. Καταρχάς δεν μπήκαν όλα τα μέτρα και θα το πω τώρα αυτό. Το πρώτο που θα πω είναι αυτό. Είναι τέσσερα τα μέτρα για να μπω κανονικά στο τραγούδι, το οποίο είναι πάρα πολύ δύσκολο και δεν το έχουμε επιλέξει εννοείται εμείς. Και δεν ήταν και ένα τραγούδι που μου άρεσε», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Όχι, θα πω την αλήθεια μου. Καταρχάς ήταν τέσσερα τα μέτρα και μπήκαν δύο μέτρα και… Δεν είχα καθόλου τρακ, απλά περίμενα να μπουν τέσσερα μέτρα για να μπω! Επειδή στην πρόβα τα μέτρα ήταν τέσσερα, ξέρω που μπαίνω και ζητώ συγνώμη στην αξιαγάπητη κριτική επιτροπή».

Σε εκείνο το σημείο ο παρουσιαστής του J2US, Νίκος Κοκλώνης, προσπάθησε να ρίξει τους τόνους, δίνοντας διαφημιστικό διάλειμμα αλλά από πίσω ακούστηκε η Βίκυ Κουλιανού που έλεγε πως «εμένα δεν μου αρέσει αυτό το τραγούδι ούτε και μου άρεσε από την αρχή».

Η κριτική της Δέσποινας Βανδή στη Βίκυ Κουλιανού

Η Δέσποινα Βανδή, αφού άκουσε τα παράπονα της Βίκυς Κουλιανού, της επεσήμανε πως φάνηκε ότι δεν ήθελε να υπερασπιστεί το τραγούδι και το άφησε στην τύχη του. Τότε η Βίκυ Κουλιανού απάντησε: «Για τα μέτρα, δεν φταίω εγώ, θα μπορούσα και να φύγω». «Μα γιατί να φτάνεις σε ακρότητες;», απάντησε η Δέσποινα Βανδή, με τη Βίκυ Κουλιανού να λέει: «Γιατί όχι, είμαι ακραίος άνθρωπος εγώ».

Σχετικές ειδήσεις