MEDIA

Τέρενς Κουίκ: Δεν χάρηκα τα παιδιά μου λόγω δημοσιογραφίας

Τέρενς Κουίκ: Δεν χάρηκα τα παιδιά μου λόγω δημοσιογραφίας
Ο Τέρενς Κουίκ
Eurokinissi

Ο Τέρενς Κουίκ μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για τη δημοσιογραφία και τις θυσίες που έκανε λόγω επαγγέλματος καθώς, όπως είπε, δεν είδε τα παιδιά του να μεγαλώνουν. 

Ο Τέρενς Κουίκ βρέθηκε στο «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Ο Τέρενς Κουίκ αναφέρθηκε στα τρία του παιδιά και παραδέχθηκε ότι δεν τα είδε να μεγαλώνουν λόγω της δημοσιογραφίας.

Χαρακτηριστικά ο Τέρενς Κουίκ ανέφερε ότι «η δημοσιογραφία είναι σαν το ποδήλατο, δεν φεύγει. Αυτό είναι ένα το κρατούμενο. Το δεύτερο είναι ότι εάν πιστεύεις στις αρχές της δημοσιογραφίας δεν σε χαλάει η πολιτική απεναντίας, αν τη ζεις από μέσα, σου γίνεται μάθημα το πως θα γίνεις καλύτερος στην άσκηση των καθηκόντων σου. Οφείλω να πω ότι μέσα από την πολιτική πολλές φορές έπιασα τον εαυτό μου να λέει ότι έχει αδικήσει πολιτικούς κάνοντας κριτική γιατί αλλιώς τα βλέπεις τα πράγματα απ’ έξω και αλλιώς από μέσα».

Όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου ρώτησε τον Τέρενς Κουίκ για πιθανές αδικίες που έκανε στην προσωπική του ζωή λόγω της δουλειάς του, ο Τέρενς Κουίκ απάντησε: «Με πληγώνεις! Με πληγώνεις διότι έχω τρία παιδιά και δεν χάρηκα κανένα από τα τρία στο μεγάλωμά τους. Είχαν όμως δύο θαυμάσιες μητέρες, την Ιωάννα και την Μαρίνα γιατί είχα παντρευτεί τη δημοσιογραφία και τη δουλειά μου. Και για αυτό πολλές φορές, όταν κατηγορούσα έναν πολιτικό, σκεφτόμουν μετά τη ζημιά έκανα στα παιδιά του και στην γυναίκα του».

Στη συνέχεια ακολούθησε ένα σύντομο απόσπασμα όπου μίλησαν τα δύο του παιδιά για τον Τέρενς Κουίκ. Από το βίντεο όμως απουσίαζε ο τρίτος γιος του δημοσιογράφου, ο Ρίτσαρντ. «Ο Ρίτσαρντ είναι το παιδί αυτό για το οποίο ίσως έχω και τις μεγαλύτερες ενοχές» πρόσθεσε ο Τέρενς Κουίκ, μην μπορώντας να διαχειριστεί την συναισθηματική του φόρτιση, συμπληρώνοντας πως «ναι, είναι αδικημένος».