MEDIA

«Η Γη της Ελιάς» Spoiler: Ποια ζευγάρια χωρίζουν οριστικά

«Η Γη της Ελιάς» Spoiler: Ποια ζευγάρια χωρίζουν οριστικά

Η αγαπημένη σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», επιστρέφει απόψε στις 21.00 με ένα επεισόδιο γεμάτο εκπλήξεις. Ζευγάρια θα δούμε να ακολουθούν χωριστούς δρόμους και σχέσεις να λήγουν άδοξα, ενώ ο Σωκράτης έχει έρθει έτοιμος να μάθει την αλήθεια για την Αντιγόνη και το παιδί τους.

Απόψε, η επίθεση της Βαγγελιώς στην Αθηνά έχει ως αποτέλεσμα τη μεταφορά της Αθηνάς στην απομόνωση και την τιμωρία της με στέρηση του επισκεπτηρίου. Ο Σωκράτης εξακολουθεί να περιτριγυρίζει την Αντιγόνη και η επιμονή του δείχνει να την ενοχλεί. Οι εξετάσεις της Βασιλικής από το νοσοκομείο δείχνουν στον οργανισμό της ναρκωτική ουσία. Ο αστυνόμος Κουράκος υποψιάζεται ότι της έδωσαν το «χάπι του βιασμού». Ένα βίντεο από την κάμερα του μπαρ θα φανερώσει την αλήθεια. Ο Κουράκος κάνει μία κουβέντα με την Ιουλία που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια να φτιάξουν τη σχέση και τον γάμο τους.

Στο επεισόδιο της Κυριακής, οι εξελίξεις θα είναι ακόμη πιο ενδιαφέρουσες. Η Αντιγόνη, θορυβημένη από την επαφή του Σωκράτη με τους Βρεττάκους, ζητά τη συμβουλή της Εύας για το αν πρέπει να τους αποκαλύψει ότι εκείνος είναι ο βιολογικός πατέρας της Αγγελικής. Η Εύα τής προτείνει να μην κάνει καμία κίνηση, θεωρώντας πως ο Σωκράτης θα ολοκληρώσει την επαγγελματική συναλλαγή μαζί τους και θα φύγει. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν θα γίνει.

Την ίδια ώρα, ο Σωκράτης περνά ανέμελες στιγμές στο πλάι της Αλκμήνης και σύντομα οι δυο τους θα έρθουν πιο κοντά. Η Χάιδω κάνει μια σπασμωδική κίνηση και δημοσιεύει την αγγελία του γάμου της με τον Λυκούργο, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ξανασμίξουν. H κίνησή της, ωστόσο, δεν θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η Εύα ζητά από τον Στάθη να της απαντήσει για το μέλλον της σχέσης τους. Ο Πότης, άθελά του, «καίει» την Αντιγόνη, καθώς ενημερώνει τον Σωκράτη πως είναι κόρη του Ισίδωρου Βρεττάκου.