MEDIA

Σπύρος Μπιμπίλας: Η ανάρτηση για τη Μίνα Αδαμάκη

Σπύρος Μπιμπίλας: Η ανάρτηση για τη Μίνα Αδαμάκη
Μίνα Αδαμάκη
gossip-tv.gr

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από το προφίλ του κάνει γνωστούς τους θανάτους καλλιτεχνών. Αυτή τη φορά ωστόσο δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τις φήμες για τον θάνατο της ηθοποιού Μίνας Αδαμάκη

Το μεσημέρι της Κυριακής 6 Νοεμβρίου κυκλοφόρησε η είδηση για τον θάνατο της ηθοποιού Μίνας Αδαμάκη, η οποία ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε από επίσημη πηγή.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, που κάνει γνωστούς τους θανάτους των περισσότερων ανθρώπων του καλλιτεχνικού κόσμου θέλησε να δώσει μια απάντηση σχετικά με τις φήμες που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες ώρες.

Με ανάρτησή του στο Facebook ξεκαθαρίζει ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει την είδηση αλλά το μόνο που είναι γνωστό, είναι πως η ηθοποιός αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

«Η είδηση που κυκλοφορεί εδώ και μια ώρα περί θανάτου της αγαπημένης μας Μίνας Αδαμακη δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί προς το παρόν από εμένα, δεν με έχουν ειδοποιήσει δικοί της άνθρωποι. Αντιμετωπιζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ας το σεβαστούμε όλοι κι ας περιμένουμε, άσκοπο να μου τηλεφωνούν τόσοι πολλοί άνθρωποι από κάθε είδους μέσον. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας»