MEDIA

«Maestro»: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο – Ορέστης και Κλέλια ζουν τον έρωτά τους

«Maestro»: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο – Ορέστης και Κλέλια ζουν τον έρωτά τους

Maestro: Η σειρά του MEGA, που καθηλώνει το κοινό, επιστρέφει την ερχόμενη Πέμπτη στις 22.40 με νέο καταιγιστικό επεισόδιο. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στους φανατικούς του «Maestro», που θα συγκινήσουν.

Οι σκοτεινές πτυχές των ηρώων αρχίζουν να αποκαλύπτονται κάτω από το διαπεραστικό φως των Παξών, ενώ η Κέρκυρα θα αποτελέσει καταφύγιο για τον απαγορευμένο έρωτα ανάμεσα στην Κλέλια και τον Ορέστη. Στο τέταρτο επεισόδιο της σειράς με τίτλο «Η μεγάλη χίμαιρα», η ενδοοικογενειακή βία που υφίσταται η Μαρία από τον Χαράλαμπο θα πυροδοτήσει νέες εξελίξεις στο νησί. Ο Ορέστης και η Κλέλια θα βρεθούν για λίγο κρυφά από όλους στην Κέρκυρα, κι εκεί θα έρθουν ακόμα πιο κοντά. O Ορέστης δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί τον έρωτά του γι' αυτή, καθώς η λογική συγκρούεται με το συναίσθημα.

Στο τρέιλερ που κυκλοφορεί ήδη, ακούμε τις κραυγές της Μαρίας Καβογιάννη προσπαθώντας να ηρεμήσει την κατάσταση στο σπίτι. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης φαίνεται να συζητά μαζί της, παροτρύνοντάς την να πάει στην αστυνομία γιατί μόνο έτσι θα βοηθήσει το παιδί της. Σε άλλο πλάνο,, βλέπουμε τη Μαρία να απειλεί τον άντρα της ότι θα τον σκοτώσει, αν ακουμπήσει ξανά το παιδί τους. Είναι, όμως, τόσο δυνατή για να απαλλαχτεί μια για πάντα από εκείνον και τον βάναυσο χαρακτήρα του;

Παράλληλα, η Κλέλια πηγαίνει στην Κέρκυρα με τον Ορέστη λέγοντάς του χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ περισσότερα από ένα κοριτσάκι που έχει έρθει εδώ για να σε κυνηγήσει». Τους βλέπουμε, μάλιστα, να ζουν τον έρωτά τους και να ανταλλάσσουν φιλιά, όντας μακριά από όλους και όσα τους φοβίζουν.

Να σημειωθεί ότι ο πρώτος κύκλος, τον οποίο παρακολουθούμε αυτή την περίοδο, έχει εννέα επεισόδια ενώ θα ακολουθήσει και δεύτερος που θα δούμε τους ίδιους πρωταγωνιστές. Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης, θα συνεχίσουν να μάς απασχολούν.