MEDIA

Η Γη της Ελιάς: Αλλάζει ώρα προβολής για απόψε – Η Μυρτάλη ξεσπά

«Η Γη της Ελιάς»: Αλλάζει ώρα προβολής για απόψε – Η Μυρτάλη ξεσπά
Η σειρά του MEGA, για απόψε και μόνο λόγω της πανελλαδικής απεργίας, θα προβληθεί στις 19.45.

Η επιτυχημένη δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς», έρχεται με καταιγιστικές εξελίξεις. 

Η αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια, «Η Γη της Ελιάς», έρχεται με ένα συναρπαστικό επεισόδιο. Η σειρά του MEGA, για απόψε και μόνο λόγω της πανελλαδικής απεργίας, θα προβληθεί στις 19.45 και οι εξελίξεις θα είναι πολλές.

Το μόνιασμα του Στέφανου και του Φίλιππου δίνει μεγάλη χαρά στη Βασιλική και η παρέα περνά ξέγνοιαστες στιγμές στη Μαδρίτη. Η Ασπασία δεν χάνει ευκαιρία να δώσει αναφορά στην Αρετή, η οποία νιώθει παραγκωνισμένη και κάνει παράπονα στον Στέφανο.

Η Μυρτάλη μένει άναυδη με τον τρόπο που την χώρισε ο Χρήστος και, μην μπορώντας να βρει παρηγοριά από κανέναν, αποφασίζει να πάει σε ψυχολόγο. Στο τρέιλερ που κυκλοφορεί, την βλέπουμε να εναντιώνεται στον πρώην αγαπημένο της με τον τελευταίο να μην της αποκαλύπτει τα όσα είδε και τον λόγο που την χώρισε. Η Μυρτάλη αρχίζει να πιστεύει ότι μόνο ο Αλέξης την αγαπά πραγματικά και δεν την θέλει για τα λεφτά της.

Ο Σωκράτης κλείνει συμφωνία με τους Βρεττάκους, παράλληλα όμως προσπαθεί να σιγουρευτεί για τη συγγένειά του με τη μικρή Αγγελική. Κινείται κρυφά και παίρνει δείγμα DNA από την Αγγελική προκειμένου να το συγκρίνει με το δικό του. Η Αθηνά, που πλέον βρίσκεται εκτός φυλακής, ακούγεται στο τρέιλερ να λέει ότι έχει ανακαλύψει μια σειρά από περίεργες συμπτώσεις για τη μικρή Αγγελική.

Ένας νέος έρωτας γεννιέται

Η Εύα, μετά τον χωρισμό της με τον Στάθη, έχει καταλάβει ότι πρέπει να προχωρήσει τη ζωή της μπροστά. Στο ίδιο mood βρίσκεται και ο Χρήστος, όντας προδομένος από τη Μυρτάλη. Εύα και Χρήστος φαίνεται ότι θα έρθουν πολύ κοντά, με κάποια πλάνα από το αποψινό τρέιλερ να αποδεικνύουν το παραπάνω.

Το πρόσωπο που θα ταράξει τις ζωές των ηρώων

Το πρωί της Τετάρτης, μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη» του MEGA, ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας ανέφερε ότι ο ηθοποιός Θέμης Πάνου εισβάλλει στη σειρά. Ο ήρωας, που θα ενσαρκώσει, έρχεται στην Μάνη αναστατώνοντας τις ζωές πολλών μεταξύ άλλων και της Μαργαρίτας. Οι δυο τους θα αναπτύξουν πολύ σύντομα μια τρυφερή φιλία.

Σχετικές ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Έξαλλοι οι τηλεθεατές με την Μυρτάλη

«Η Γη της Ελιάς Spoiler»: Ο Χρήστος «ξεμπροστιάζει» τη Μυρτάλη

Μη μιλάς Μυρτάλη: Η αντίδραση στη Γη της ελιάς κατά της Αθηνάς