MEDIA

STAR: Τι ετοιμάζει το επόμενο διάστημα – Η αλήθεια για το «MasterChef»

STAR: Τι ετοιμάζει το επόμενο διάστημα – Η αλήθεια για το «MasterChef»

Αλλαγές έρχονται στο κανάλι μετά το φινάλε του «GNTM», που αναμένεται μέσα στον Δεκέμβριου.

Έτοιμοι για τον προγραμματισμό του δεύτερου μισού της σεζόν είναι οι ιθύνοντες του STAR. Μετά το φινάλε του «GNTM», που αναμένεται μέσα στον Δεκέμβριου, έχουν ήδη αποφασίσει τι θα προβάλλουν.

Στο δεύτερο μισό μεγάλος πρωταγωνιστής θα είναι το «MasterChef». Ο διαγωνισμός μαγειρικής θα έρθει με φόρα στην τηλεοπτική αρένα, με τα γυρίσματα να ξεκινούν πιθανότατα στις 16 Νοεμβρίου. Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης αναλαμβάνουν δράση με στόχο να βρουν το νέο μαγειρικό ταλέντο.

«Δεν μας αγχώνει τίποτα. Εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας όπως κάθε χρόνο, θα περάσουμε καλά όπως κάθε χρόνο. Οπότε, κανένα άγχος. Τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι δική μας δουλειά, είναι δουλειά του καναλιού, οπότε εμείς δεν τα κοιτάζουμε», είπε σε πρόσφατη συνέντευξη ο Πάνος Ιωαννίδης.

Λίγο καιρό πριν, ο ίδιος είχε αποκαλύψει ότι θα δούμε στη νέα σεζόν αρκετές αλλαγές στις δοκιμασίες. Το εν λόγω φορμάτ αποτελεί από τα αγαπημένα και πιο επιτυχημένα των τελευταίων ετών και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Το STAR ετοιμάζεται, όμως, για μία ακόμη δυνατή επιλογή. Συγκεκριμένα, θα εντάξει στον προγραμματισμό του μία νέα σειρά, αστυνομικό θρίλερ με δόσεις χιούμορ, θέλοντας να επενδύσει στη μυθοπλασία. Πρωταγωνιστές η Σμαράγδα Καρύδη και ο Νίκος Κουρής, δύο καταξιωμένοι ηθοποιοί που έχουν πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες επιτυχίες και έχουν αγαπηθεί πολύ από το κοινό.

Ο Νίκος θα υποδυθεί έναν αστυνομικό που θα προσπαθεί να λύσει μεγάλες υποθέσεις, ενώ η Σμαράγδα μία γυναίκα με πολύ υψηλό δείκτη νοημοσύνης που θα μπει στην αστυνομία παίζοντας σπουδαίο ρόλο στην υπόθεση. Να σημειωθεί ότι η ηθοποιός επιστρέφει με βασικό ρόλο σε σειρά, έπειτα από αρκετά χρόνια. Τελευταία της εμφάνιση ήταν το 2015 στο σίριαλ του MEGA «Εθνική Ελλάδος» ενώ έκανε και μία μικρή συμμετοχή στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Φέτος, μέχρι αυτή τη στιγμή, την απολαμβάνουμε στο «Celebrity Game Night» του MEGA.

Διαβάστε ακόμα:

MasterChef τέλος - Τι αλλάζει στο Star

Τα «μαγειρέματα» της TV – Οι εκπομπές μαγειρικής και τα νέα πρότζεκτ

«Τέλος» το Master Chef και το GNTM