MEDIA

Τηλεθέαση: Σειρές εναντίον GNTM - Νικητές και χαμένοι στη βραδινή ζώνη

Τηλεθέαση: Σειρές εναντίον GNTM - Νικητές και χαμένοι στη βραδινή ζώνη

Οι παραγωγές μυθοπλασίας έκαναν πάλι το θαύμα τους.

Η εβδομάδα ξεκίνησε δυναμικά για τις σειρές της μικρής οθόνης. Το βράδυ της Δευτέρας, οι παραγωγές μυθοπλασίας έκαναν πάλι το θαύμα τους και τίναξαν «στον αέρα» τη μπάνκα της τηλεθέασης χωρίς να αφήνουν περιθώρια στον ανταγωνισμό να ελπίζει.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, ο «Σασμός» ήταν ο μεγάλος νικητής χωρίς δεύτερη σκέψη. Η σειρά του ALPHA, από τις 21.00 έως τις 22.30, βρέθηκε στην πρώτη θέση σημειώνοντας υψηλά ποσοστά και «τρελαίνοντας» τους τηλεθεατές στο σπίτι και τους χρήστες του Twitter. Στο σύνολο έκανε 28,9% στο σύνολο και 28,2% στο δυναμικό κοινό.

Την ίδια ώρα, «Η Γη της Ελιάς» στο MEGA σημείωσε 24,6% στο σύνολο και 17% στους τηλεθεατές 18-54. Το «Μαύρο Ρόδο», που παίρνει το lead in από Κυριακή μέχρι και Τετάρτη, έκανε 20,3% στο σύνολο και 14,1% στο δυναμικό κοινό.

Το σίριαλ, αντίστοιχα, του ALPHA «Αυτή η νύχτα μένει» κατάφερε να κρατήσει το 16% του συνόλου και το 14,5% των τηλεθεατών 18-54. Όσον αφορά στις υπόλοιπες σειρές της βραδινής ζώνης, οι «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1 έκαναν 13,7% στο σύνολο και 15,1% στο δυναμικό κοινό, το «Εκτός υπηρεσίας» επίσης του ΑΝΤ1 6,3% στο σύνολο και 6,3% στο δυναμικό κοινό, το σίριαλ της ΕΡΤ1 «Κάνε ότι κοιμάσαι» 5,3% σε σύνολο και δυναμικό.

Σε μία ζώνη με τη μυθοπλασία να πρωταγωνιστεί, το «GNTM» είναι το μοναδικό ριάλιτι που προβάλλεται και προσπαθεί να σταθεί με το κεφάλι ψηλά στον ανταγωνισμό. Έτσι, χθες Δευτέρα, το πρότζεκτ του STAR έκανε 9,2% στο σύνολο και 11,9% στο δυναμικό κοινό.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και η κατάταξη στη ζώνη των 20.00. Οι «Ράδιο Αρβύλα» του ΑΝΤ1 έκαναν 15,3% στο σύνολο και 19,4% στο δυναμικό κοινό, ενώ η σειρά του ALPHA «Ο Παράδεισος των Κυριών» 21,3% και 17,4% αντίστοιχα. Η σειρά της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» περιορίστηκε στο 3,7% στο σύνολο και στο 2,6% στο δυναμικό κοινό.

Διαβάστε ακόμα:

Τηλεθέαση: Οι σειρές του MEGA παρασύρουν το Voice και τον ανταγωνισμό

Πώς είναι σήμερα η «Ζήνα» και ο «Ηρακλής»;

J2US: Πρώτο σε τηλεθέαση και το έκτο Live του σόου του Νίκου Κοκλώνη