MEDIA

Τι συμβαίνει στα ριάλιτι με First Dates και My style rocks

Τι συμβαίνει στα ριάλιτι με First Dates και My style rocks
Glomex

Το επόμενο διάστημα θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για τα ριάλιτι που απασχολούν.

Η τηλεοπτική σεζόν προχωρά και, όσο κι αν οι τηλεθεατές δείχνουν την προτίμησή τους στη μυθοπλασία, μερικά κανάλια στρέφουν το ενδιαφέρον τους στα ριάλιτι. Τις τελευταίες ώρες, έχει γίνει μεγάλη συζήτηση για το «First Dates». Πρόκειται για ένα ριάλιτι σχέσεων-έρωτα που φημολογείται ότι θα αντικαταστήσει το «GNTM».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το εν λόγω πρότζεκτ ανήκει εδώ και καιρό στο STAR και ακόμη δεν έχει αποφασισθεί αν θα βγει στον αέρα και πότε. Στελέχη του καναλιού αποσαφηνίζουν ότι είναι πολύ νωρίς για αποφάσεις που θα αφορούν στο μέλλον του «GNTM» και για την φημολογούμενη αντικατάσταση από οποιαδήποτε εκπομπή. Για την ιστορία, πάντως, το «First Dates» θέλει άντρες και γυναίκες να δίνουν ραντεβού σε ένα πολύ ρομαντικό εστιατόριο και να γνωρίζονται για πρώτη φορά. Εάν αυτή η γνωριμία πάει καλά, τότε το ζευγάρι μπορεί να πάρει το πράσινο φως για να διανυκτερεύσει το βράδυ σε ένα όμορφο δωμάτιο. Το εστιατόριο είναι εξοπλισμένο με πολλές κάμερες και μικρόφωνα και οι τηλεθεατές θα παρακολουθούν όλα τα στάδια αυτής της γνωριμίας.

Ένα ακόμη ριάλιτι που απασχολεί είναι και το «My style rocks». Ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε την επιστροφή του στο δεύτερο μισό της σεζόν, ενώ ο χορός ονομάτων τόσο για την παρουσίαση όσο και για την επιτροπή έχει ξεκινήσει. Η αλήθεια είναι ότι τα στελέχη του Φαλήρου και οι άνθρωποι της παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί κάνουν αρκετά ραντεβού με πρόσωπα. Η Αφροδίτη Γραμμέλη, μέσα από την εκπομπή του σταθμού, «Πρωινό μας», αποκάλυψε πως για την θέση της παρουσίασης ακούγεται έντονα το όνομα της Ζόζεφιν χωρίς ωστόσο οι δυο πλευρές να έχουν δώσει τα χέρια. Η τραγουδίστρια έχει κάνει συζητήσεις, όμως τίποτα δεν είναι επίσημο. Ο Τούρκος παραγωγός επιθυμούσε διακαώς την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όμως ο ερχομός του παιδιού της θα συμπέσει με την πρεμιέρα του ριάλιτι.

Όσον αφορά στην κριτική επιτροπή, ο Λάκης Γαβαλάς, ο Δημήτρης Σκουλός, ο Άγγελος Μπράτης και η Σοφία Χατζηπαντελή, τρία πρόσωπα που σχολιάστηκαν μέσα από το «GNTM», η Βίκυ Κουλιανού, ενδιαφέρουν πολύ την παραγωγή. Το επόμενο διάστημα θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο Λάκης Γαβαλάς είναι το μόνο πρόσωπο που σίγουρα θα συμμετέχει στο νέο κύκλο.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Σχετικές ειδήσεις

Τρεις βασικές αλλαγές που θα δούμε στο φετινό «MasterChef»

Τηλεθέαση: Τα πάνω κάτω ξανά στην πρωινή ζώνη – Ποιος κερδίζει

«Πρωινό Μας»: Το νέο μέλος στο πάνελ της Φαίης Σκορδά