MEDIA

Τηλεθέαση: Τα πάνω κάτω ξανά στην πρωινή ζώνη – Ποιος κερδίζει

Τηλεθέαση: Τα πάνω κάτω ξανά στην πρωινή ζώνη – Ποιος κερδίζει
Κατερίνα Καινούργιου

Τηλεθέαση: Η πρωινή τηλεοπτική ζώνη δεν έχει, ακόμη, ξεκάθαρο νικητή

Ενώ στις υπόλοιπες ζώνες η κατάσταση είναι ξεκάθαρη, οι πρωινές εκπομπές δίνουν καθημερινά μάχη για να φτάσουν στην κορυφή. Η κατάταξη, συνεχώς, ανατρέπεται και ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το τι συνέβη χθες.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, για την Τρίτη, η πρώτη θέση μοιράστηκε. Στο σύνολο το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Κορινθίου κέρδισε το 18,1% ενώ στο δυναμικό το 11,7%. Η εκπομπή του ALPHA, «Super Κατερίνα», βρέθηκε στην πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό με 19,4% ενώ στο σύνολο έκανε 14,7%. Όπως αποτυπώνεται, ο δημοσιογράφος βγαίνει πρώτος στο σύνολο λόγω των κοινωνικών θεμάτων που ακουμπά και η ξανθιά παρουσιάστρια κερδίζει την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών 18-54 λόγω των lifestyle θεμάτων και των συνεντεύξεων.

Τι έκαναν, όμως, οι υπόλοιποι παίκτες της πρωινής τηλεοπτικής αρένας; Το «Πάμε Δανάη!» με τη Δανάη Μπάρκα στο MEGA σημείωσε 9% στο σύνολο και 9,8% στο δυναμικό κοινό, το «Breakfast@STAR» με τους Ετεοκλή Παύλου και Ελένη Χατζίδου 6,8% στο σύνολο και 7,5% στο δυναμικό κοινό, και το «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του OPEN 5,2% και 5,8% αντίστοιχα.

Η Φαίη Σκορδά με το «Πρωινό Μας» στο ΣΚΑΪ έκανε 10,6% στο σύνολο και 9,1% στο δυναμικό κοινό. Η παρουσιάστρια φαίνεται ότι δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματά της στη νέα της τηλεοπτική στέγη, ενώ οι αλλαγές συνεχίζονται. Το πρωί της Τετάρτης, η Φαίη υποδέχτηκε τον Νίκο Γεωργιάδη στην ομάδα της και έπονται πολλά ακόμη.

Όσον αφορά στη Ζήνα Κουτσελίνη με την κοινωνική εκπομπή του STAR, «Αλήθειες με τη Ζήνα», χθες έκαναν 16% στο σύνολο και 14,7% στο δυναμικό κοινό.

Τι συμβαίνει με Τσιμτσιλή και Μελέτη

Ενδιαφέρον έχουν και τα ποσοστά που σημειώνουν η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Ελεονώρα Μελέτη. Το «Happy Day» στον ALPHA, χθες Τρίτη, έκανε 12,6% στο σύνολο και 16,8% στο δυναμικό κοινό. Το «Mega Καλημέρα» σημείωσε 10,7% και 10,8% αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε επίσης:

«Πρωινό Μας»: Το νέο μέλος στο πάνελ της Φαίης Σκορδά

«My style rocks»: Επιστρέφει στον ΣΚΑΪ – Η ανακοίνωση και τα σενάρια

ΕΡΤ: Νέες σειρές, εορταστικά προγράμματα και Eurovision