MEDIA

Η Γη της Ελιάς: Ο Παναγιώτης θέλει να καταστρέψει τους Στεφανέους

Η Γη της Ελιάς: Ο Παναγιώτης θέλει να καταστρέψει τους Στεφανέους

Με ένα δυνατό επεισόδιο «κλείνει» η εβδομάδα για τη δραματική σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς».

Απόψε, στις 21.00, βλέπουμε τον Λυκούργο, θορυβημένο από την ξαφνική επίθεση του Παναγιώτη, να πιέζει για μία ακόμα φορά την Ολυμπία να τον καταγγείλει, αλλά τα λόγια του πέφτουν στο κενό.

Παράλληλα, η Χάιδω, με τη σειρά της, τρέμει για την υγεία του Λυκούργου, καθώς θεωρεί πως η δίαιτα που κάνει είναι εξαντλητική. Ο Δημοσθένης αποφασίζει να προσεγγίσει τη Μυρτάλη σε φιλικό επίπεδο και αποκαλύπτει στην Ασπασία το σχέδιό του. Ο Μάνος συνεχίζει να ανησυχεί για τις προθέσεις του Σωκράτη και οι αϋπνίες του προκαλούν την ανησυχία του Ισίδωρου. Η Μυρτάλη ενημερώνει τον Αλέξη πως ο Χρήστος γνωρίζει για την παράλληλη σχέση της, αλλά δεν ξέρει με ποιον. Ο Αλέξης όμως αδιαφορεί για τις συνέπειες μιας επικείμενης αποκάλυψης του δεσμού τους. Ο Παναγιώτης αποφασίζει να εκδικηθεί όσους βοήθησαν την Ολυμπία. Ξεκινά από τους Στεφανέους και βάζει φωτιά στο θερμοκήπιό τους.

Η αποκάλυψη για την Αγγελική και ο φόβος για τη ζωή της Ολυμπίας

Στα επόμενα επεισόδια, η κατάσταση της υγείας του Λυκούργου ανησυχεί τη Χάιδω και την Ισμήνη. Ενα μπέρδεμα στην ημερομηνία του γάμου της Ισμήνης και του Κωνσταντίνου αναβάλλει το Μυστήριο για μία εβδομάδα. Ο Κουράκος εκνευρίζεται με την απόφαση της Ιουλίας να μην προχωρήσει σε εξωσωματική και ο πόθος του για την Ευτυχία γιγαντώνεται. Ο Ισίδωρος φοβάται πολύ τις προθέσεις του Σωκράτη και αποφασίζει να τον έχει από κοντά… Η Αλκμήνη αρνείται να ξαναπατήσει στο εργαστήριο καλλυντικών.

Η Ισμήνη, φοβούμενη την οικονομική καταστροφή, την εκλιπαρεί να γυρίσει για χάρη της. Η Ασπασία απευθύνεται στις γυναίκες του χωριού και ζητά να στηρίξουν τον άνδρα της στις επικείμενες εκλογές. Ο Παναγιώτης δεν μπορεί να δεχτεί τη φυγή της Ολυμπίας. Αρπάζει ένα όπλο και μπαίνει κρυφά στο σπίτι της Αθηνάς, όπου διαμένει η σύζυγός του, αιφνιδιάζοντας τη Χάιδω και τη Μαργαρίτα που βρίσκονται εκεί. Ο Κουράκος και η Δήμητρα ειδοποιούνται και φτάνουν στο σημείο την ώρα που ακούγονται πυροβολισμοί.

Οι πυροβολισμοί τρομοκρατούν την Αθηνά, τη Χάιδω και τη Μαργαρίτα, οι οποίες δεν ξέρουν αν η Ολυμπία είναι ζωντανή ή τη σκότωσε ο άνδρας της. Οσο περνούν οι μέρες, η αγωνία του Μάνου μεγαλώνει στην ιδέα ότι μπορεί να χάσουν το παιδί. Στο μεταξύ, ο Σωκράτης παίρνει τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA. Η Ασπασία συναντά στον δρόμο τη Μυρτάλη και βρίσκει την ευκαιρία να την καλέσει πάλι στο σπίτι της. Εκεί, ο Δημοσθένης τής βάζει λόγια προκειμένου να τη χρησιμοποιήσει για τους σκοπούς του. Η Ευτυχία αποφασίζει να αποκαλύψει στον Κουράκο ότι σκότωσε τον Ανέστη. Ο Σωκράτης αποκαλύπτει στους Βρεττάκους ότι η Αγγελική είναι κόρη του.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε επίσης:

Maestro: Ο Ορέστης οδηγείται σε ακραίες καταστάσεις για την Κλέλια

Τηλεθέαση: Ποιοι σαρώνουν και ποιοι κάνουν μονοψήφια στη βραδινή ζώνη

Μαρία Κωνσταντάκη: «Αυτοπυροβολήθηκα στη σκηνή»