MEDIA

Το «Maestro» συνεχίζει τη σαρωτική του πορεία–Τι έκανε ο ανταγωνισμός

Το «Maestro» συνεχίζει τη σαρωτική του πορεία–Τι έκανε ο ανταγωνισμός
Maestro

Τα βράδια της Πέμπτης ανήκουν στο «Maestro»

Η σειρά του MEGA, με την υπογραφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, έχει γίνει η αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών ενώ γίνεται και από τα πρώτα trends στο Twitter όπου σχολιάζεται η κάθε σκηνή.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, για το βράδυ της Πέμπτης, το «Maestro» έκανε 28,8% στο σύνολο και 28,2% στο δυναμικό κοινό κρατώντας τα ηνία της τηλεθέασης από τις 22.40 έως τις 00.10.

Μεγάλος νικητής της χθεσινής βραδιάς και ο «Σασμός». Η σειρά του ALPHA σημείωσε 29,1% στο γενικό σύνολο και 27,6% στους τηλεθεατές 18-54, τερματίζοντας στην πρώτη θέση στη ζώνη μετάδοσης 21.00-22.30.

Όσον αφορά στα υπόλοιπα προγράμματα, στο σύνολο, «Η Γη της Ελιάς» στο MEGA έκανε 27,2% (21.00-22.40) και η σειρά του ΑΝΤ1 «Ποιος Παπαδόπουλος;» 10%. Στη ζώνη των 20.00, επίσης, στο σύνολο, το σίριαλ του ALPHA «Ο Παράδεισος των κυριών» έκανε 18,7%, οι «Ράδιο Αρβύλα» 15,3%, η σειρά της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» 3,9% και η παραγωγή μυθοπλασίας του OPEN «Η Δική μας οικογένεια» 3,5%.

Στο δυναμικό κοινό, οι «Ράδιο Αρβύλα» κατέγραψαν 20,9%, η «Γη της Ελιάς» 20,3%, ο «Παράδεισος των κυριών» 13,6%, το «Ποιος Παπαδόπουλος» 12,3%, «Η δική μας οικογένεια» 4% και ο «Πλάτανος» μόλις 2,1%.

Ιδιαίτερη σημασία έχουν και τα ποσοστά τηλεθέασης στη late night ζώνη. H εκπομπή του ΑΝΤ1 «The 2night show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου έκανε 13,5% στο σύνολο και 12,5% στους τηλεθεατές 18-54. Η «Αυτοψία» του ALPHA με τον Αντώνη Σρόιτερ σημείωσε 6,3% και 6,7% αντίστοιχα.

Για μία ακόμα φορά αποδεικνύεται ότι η μυθοπλασία, στις περισσότερες περιπτώσεις, σαρώνει. Ειδικά, οι παραγωγές «Maestro» και «Σασμός» καθηλώνουν το κοινό και χαρίζουν πρωτιές στα κανάλια που προβάλλονται. Να σημειωθεί ότι, από τη Δευτέρα, η πίτα στη βραδινή ζώνη θα ξαναμοιραστεί. Ο ΑΝΤ1 θα προβάλλει ποδοσφαιρικούς αγώνες και αθλητικές εκπομπές του Μουντιάλ και θα έχει ενδιαφέρον το μερίδιο του κοινού που θα συγκεντρώσει.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε επίσης:

Πού βρίσκονται φέτος οι αδερφές Σταμίρη από τις «Άγριες Μέλισσες»

«MasterChef»: Η επίσημη ανακοίνωση και οι πρώτες φωτογραφίες

Τι συμβαίνει στα ριάλιτι με First Dates και My style rocks