MEDIA

J2US: Ντουέτο Κοκλώνη με Δημητρίου, Αναστασία και αειθαλής Ρόκκος επί σκηνής

J2US: Ντουέτο Κοκλώνη με Δημητρίου, Αναστασία και αειθαλής Ρόκκος επί σκηνής
Glomex / Alpha TV

«Γεμάτο» ήταν το πρόγραμμα του J2US το Σάββατο (26/11), με τον Νίκο Κοκλώνη να παρουσιάζει νέο τραγούδι, να κάνει ντουέτο με την Άντζελα Δημητρίου και να φιλοξενεί την Αναστασία και τον Στέλιο Ρόκκο.

Ένα ακόμα βράδυ Σαββάτου με το J2US στις οθόνες των τηλεθεατών που επέλεξαν τον Alpha για τη διασκέδασή τους. Το πρόγραμμα ήταν ιδιαίτερα «γεμάτο» αυτή την εβδομάδα και αυτό φάνηκε με το… καλημέρα, αφού ο Νίκος Κοκλώνης παρουσίασε το νέο του τραγούδι «Μάτι Μάτι»!

Όπως ήταν λογικό, στο Twitter έγινε… χαλασμός από σχόλια, με τον γνωστό παρουσιαστή να το απολαμβάνει και να επαναλαμβάνει το τραγούδι αρκετές φορές στη διάρκεια της βραδιάς.

Μάλιστα, ο Νίκος Κοκλώνης δεν περιορίστηκε εκεί, αφού στην πορεία τραγούδησε κάποια από τα τραγούδια της Άντζελας Δημητρίου. Η «Lady» δεν έχασε την ευκαιρία να βγει στη σκηνή και να τον συνοδεύσει, δημιουργώντας έτσι ένα ντουέτο που επίσης σχολιάστηκε ιδιαίτερα στα social media.

Σε ό,τι αφορά τους καλεσμένους, η «εκρηκτική» Αναστασία έκλεψε την παράσταση με τα τραγούδια και τον ρυθμό της.

Τη βραδιά, όμως, έκλεισε ο Στέλιος Ρόκκος ο οποίος είχε τρομερή ενέργεια και εντυπωσίασε το κοινό τόσο στο στούντιο όσο και όσους έβλεπαν από τους δέκτες τους!

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube