MEDIA

Έξι σειρές που μας καθηλώνουν τα βράδια της Δευτέρας – Τι θα δούμε

Έξι σειρές που μας καθηλώνουν τα βράδια της Δευτέρας – Τι θα δούμε

Η εβδομάδα ξεκινά δυνατά με τη μυθοπλασία να πρωταγωνιστεί. Αγαπημένες σειρές έρχονται με καθηλωτικά επεισόδια να συνεπάρουν και να χαρίσουν δυνατές στιγμές στους τηλεθεατές.

«Ο Παράδεισος των Κυριών», ALPHA 20.00

Ενα αναπάντεχο νέο για την Αμαλία πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία και ταράζει τα ήσυχα νερά της σχέσης τους... Ο Ντίνος μοιάζει ανίκανος να το διαχειριστεί… Ο Άγης μετά τη συνάντησή του με τη Πιπίτσα παίρνει μια απόφαση για τη σχέση του με τη Γεωργία που κανείς δεν περιμένει. Η Ματούλα γίνεται, για ακόμη μία φορά, υποχείριο του Θανάση, φοβούμενη μην πραγματοποιήσει τις απειλές του. Η Μιράντα, στην προσπάθειά της να βρει μάρτυρες υπεράσπισης για την επικείμενη δίκη, φτάνει στο πατρικό της. Η στήριξη της μητέρας της είναι δεδομένη. Θα καταφέρει όμως να πείσει και τον πατέρα της ή εκείνος θα της δείξει, για άλλη μία φορά, το σκληρό του πρόσωπο;

«Σασμός», ALPHA 21.00

Τα πνεύματα οξύνονται στην κουβέντα μεταξύ Αργυρώς και Σταύρου και φτάνουν σε αδιέξοδο, ενώ λίγο αργότερα η Άσπα κατηγορεί τον Αστέρη καταπρόσωπο για τη ρήξη του ζευγαριού. Παράλληλα η Καλλιόπη καταστρώνει τα σχέδιά της με τα ανίψια της, πράγμα που ανησυχεί τους γιους της, αλλά ενθουσιάζει τον Νικηφόρο. Η Νάντια κάνει άλλη μία εμφάνιση στο σπίτι του Μαθιού και ενόσω παρατηρεί την κάθε του κίνηση ο Μαθιός νιώθει μια υπόγεια απειλή. Μεγάλη στενοχώρια επικρατεί στο ζεύγος Αγγελάκη για το φευγιό της Θοδώρας. Την ίδια στιγμή η Μαρίνα και ο Αντώνης περνούν όμορφες στιγμές στο ταξίδι τους.

«Η Γη της Ελιάς», MEGA 21.00

Η ημέρα του γάμου του Κωνσταντίνου και της Ισμήνης έφτασε. Όλοι προετοιμάζονται και ο Λυκούργος νιώθει μεγάλη συγκίνηση που θα συνοδέψει την κόρη του στην εκκλησία και θα την παραδώσει στον γαμπρό. Παρόντες στον γάμο, αλλά και τη βάπτιση που θα ακολουθήσει, θα είναι όλοι, εκτός από τον Ισίδωρο, ο οποίος αρνείται να παρευρεθεί λόγω του Κωνσταντίνου, ενώ παράλληλα είναι πιεσμένος με το θέμα της Αγγελικής. Ο Σωκράτης πιέζεται να πάρει κάποιες αποφάσεις, οι οποίες αναμένεται να αλλάξουν τη ζωή του μικρού κοριτσιού. Ο Στάθης, με αφορμή ένα τυχαίο γεγονός, καταφέρνει να θυμηθεί από πού γνωρίζει τον άνδρα που άρπαξε το αγοράκι μπροστά στα μάτια του.

«Κάνε ότι κοιμάσαι», ΕΡΤ1 22.00

Η Αστυνομία αναζητεί τον άνθρωπο που μπήκε στο νοσοκομείο και προσπάθησε να κάνει κακό στη Νάσια. Τι είναι αυτό που φοβάται το κορίτσι; Ο γιος του Βανδώρου τάσσεται υπέρ του πατέρα του και αποφασίζει να αλλάξει στάση απέναντι σε όλους. Ποιο μέλος της σπείρας ετοιμάζεται να συλλάβει η Αστυνομία; Ο Νικόλας προσπαθεί να βοηθήσει την κόρη του να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή. Η Άννα πέφτει θύμα απαγωγής. Πώς θα καταφέρει να διαπραγματευτεί με τον απαγωγέα της; Τι του προτείνει; Ο Ίσσαρης προσπαθεί να τη σώσει από τα χέρια ενός επικίνδυνου εγκληματία. Θα τα καταφέρει;

«Αυτή η νύχτα μένει», ALPHA 22.40

Ο Αλέξανδρος εξαναγκάζεται από τον Χρήστο να σωπάσει ξανά, την ώρα που η Φωτεινή εκμυστηρεύεται στην Εύη την αλήθεια για τη μέρα που τους άλλαξε τη ζωή. Ο Χρήστος, από την άλλη, απελπισμένος έρχεται πιο κοντά με τη Βάσω και μαθαίνει περισσότερα για εκείνη, αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό. Στο μεταξύ, ο Τάσος άθελά του βρίσκεται μια ανάσα από τον γάμο με τη Μαρία, η Διαμάντω αποχαιρετά οριστικά τον μυστικό έρωτά της, ενώ η Νίτσα και η Ζέτα συγκρούονται για τον Στρατή. Καθώς ο Αλέξανδρος προσπαθεί να εκμαιεύσει περισσότερα από τον Στέλιο σχετικά με το ατύχημα της Μαρίνας, ο Μίλτος επισκέπτεται το «Όνειρο» με άγριες διαθέσεις και ένα ατυχές συμβάν θα αναστατώσει το μαγαζί, με πολύ κακές συνέπειες για τον Στρατή.

«Μαύρο Ρόδο», MEGA 22.40

Ο Θέμης απειλεί την Κύρα μέσα στο ίδιο της το σπίτι, κρούοντάς της το καμπανάκι του κινδύνου σε σχέση με τον Βίκο. Ο Βίκος κάνει έκπληξη στην Αγγελική. Ο Πέτρος και ο Φραγκίσκος έρχονται σε οριστική ρήξη. Ο Σαράντος πείθει, τελικά, τον Μπόγρη και ένα νέο στοιχείο σε σχέση με το παρελθόν του Στέλιου Διακοσάββα έρχεται στο φως. Ο Πέτρος, για ακόμα μία φορά, εισβάλλει στο μοναστήρι δημιουργώντας προβλήματα. Η Κασσιανή κάνει τα αδύνατα δυνατά και βρίσκει συμμάχους για να υποστηρίξει το σχέδιο του Μπόγρη και να σταθεί απέναντι στην ηγουμένη. Η Πολυξένη αναστατώνεται όταν μαθαίνει ότι ο Λευτέρης θέλει να την ακολουθήσει στο ταξίδι της στην Αθήνα. Για ακόμα μία φορά θα καταφέρει να τον πείσει να μην την ακολουθήσει. Η Γιάννα και ο Σταυρίνος αποφασίζουν να βρεθούν κρυφά ύστερα από χρόνια στο γνωστό σημείο. Ομως, αυτή τους η συνάντηση δεν θα μείνει μεταξύ τους.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube.

Σχετικές ειδήσεις

J2US: Με μάτι-μάτι και πολλές εκπλήξεις ο Ν.Κοκλώνης καθήλωσε το κοινό

Σασμός Spoiler: Το ύπουλο σχέδιο της Καλλιόπης και η συνομωσία με τον Νικηφόρο

Masterchef: O νέος κύκλος έρχεται και φέρνει αλλαγές