MEDIA

Ο Τόνι Σφήνος αποκάλυψε το πραγματικό του όνομα

Ο Τόνι Σφήνος αποκάλυψε το πραγματικό του όνομα
Τόνι Σφήνος στο «Fishy»
GLOMEX

Τόνι Σφήνος: Το πραγματικό του όνομα και η υπερέκθεση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης

Ο Τόνι Σφήνος αποκάλυψε στο «Fishy» και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ποιο είναι το πραγματικό του όνομα, αλλά και πόσο τον κούρασε η υπερέκθεση στα media.

Ο τραγουδιστής αποφάσισε να «κόψει» το όνομά του όσο βρισκόταν στην Αμερική, όπου εκεί ήταν γνωστός ως «Tony the Greek». Γυρνώντας στην Ελλάδα ήθελε να κάνει μια αλλαγή και έτσι από το πραγματικό του όνομα, Αντώνης Σφηνόπουλο, το μίκρυνε σε... Τόνυ Σφήνος.

«Στην Αμερική επειδή τότε ήμουν ελληνόπουλο που έκανε χαβαλέ έλεγαν ‘ποιος είναι ο Tony;’. Ο Tony the Greek! Γυρνώντας εδώ το έκανα Τόνι Σφήνος» αποκάλυψε.

Για το υπερατλαντικό ταξίδι του δήλωσε: «Έφυγα 15 χρονών, έκανα το ταξίδι στην Αμερική και έμεινα 30 χρόνια. Έφτασα στα Μάταλα για πρώτη φορά το 2011 και κάναμε μία συναυλία. Έγινε χαμός και έκτοτε συνεχίζω και είμαι στα Μάταλα. Θα ήθελα να ήμουν Ματαλιώτης, τα αγαπάω πολύ τα Μάταλα! Πάω κάθε χρόνο. Λόγω πανδημίας έχει κοπεί το φεστιβάλ, όμως θα συνεχιστεί».

Η υπερέκθεση που φόβισε τον Σφήνο

Ο Τόνι Σφήνος στη συνέντευξή του μίλησε και για την υπερ-προβολή στα media. «Με προβληματίζει όταν στενοχωριέμαι ή βαραίνω σαν άνθρωπος. Στην πανδημία προβληματίστηκα αρκετά. Νομίζω ότι ο Σφήνος είναι πλέον μία περσόνα cult» είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε μάλιστα: «Ωραία η τηλεόραση, να σε δει ο κόσμος, αλλά μετά από τόσα χρόνια νομίζω φτάνει πια. Έκανα όπισθεν, μεσολάβησε η καραντίνα που ήταν ‘φρένο’ για πολύ κόσμο και έγινε η ανασυγκρότηση. Το ένιωσα, ότι κοίτα, είμαι στον κινηματογράφο, τώρα κάνουμε τηλεόραση, έπαιζαν διαφημίσεις… Άλλαζες το κανάλι και έλεγες ‘αμάν πια, δεν μπορώ να τον βλέπω άλλο!’. Έβλεπα τηλεόραση και με κούραζα».

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε επίσης:

The Voice: Ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε ρωσικά για χάρη παίκτριας

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων: Οικονομία και εκλογές στις πρώτες σελίδες

Έξι σειρές που μας καθηλώνουν τα βράδια της Δευτέρας – Τι θα δούμε