MEDIA

Οι χειρότερες συνεργασίες στην TV - Ποιοι παρουσιαστές πέρασαν δύσκολα

Οι χειρότερες συνεργασίες στην TV - Ποιοι παρουσιαστές πέρασαν δύσκολα

Οι παρουσιαστές που τα βρήκαν «σκούρα» σε τηλεοπτικές τους συνεργασίες.

Ο χώρος της τηλεόρασης δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ανταγωνισμός, κόντρες, σκληρές καταστάσεις. Έτσι, δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι της μικρής οθόνης που έχουν μιλήσει για άσχημες και δύσκολες συνεργασίες.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι αυτό της Χριστίνας Πολίτη. Η κοσμικογράφος, μέσα από μία ανάρτηση στο Facebook, αναφέρθηκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και θυμήθηκε τη συμμετοχή της στο πάνελ της τότε πρωινής εκπομπής με παρουσιαστές τον Χρήστο Φερεντίνο και τη Σίσσυ Χρηστίδου. «Έπρεπε να διεκδικώ τα αυτονόητα καθημερινά σε ένα τραπέζι με αναπηρικές ρόδες… Δεν μου έχει ξανατύχει να κάθομαι μουγκή, με εντολή του αρχισυντάκτη, για να μην επισκιάσω την παρουσιάστρια», ήταν μερικά μόνο από τα λόγια της Χριστίνας.

Για τη συνεργασία, όμως, με τη Σίσσυ Χρηστίδου έχει μιλήσει και ο Χρήστος Φερεντίνος παλαιότερα. «Τώρα ξέρω πως το σημαντικό είναι να το δοκιμάσεις με μια ομάδα που ταιριάζεις απόλυτα. Χρειάζεται με τους ανθρώπους που είσαι στον αέρα να γνωρίζεστε πολύ καλά, να νιώθεις πολύ άνετα, να μπορείς να παίζεις “σφαλιάρες”. Και δεν αρκεί να έχεις χημεία, αλλά μια κοινή οπτική και αίσθηση των πραγμάτων. Τότε, ήμασταν αρκετά διαφορετικοί άνθρωποι μεταξύ μας και δεν είχαμε το περιθώριο του χρόνου να δουλέψουμε πάνω σε αυτό», έχει πει. Να σημειωθεί ότι η Κατερίνα Γκαγκάκη -που ήταν τότε στον ΑΝΤ1- έχει αναφέρει, ότι μετά το τέλος της εκπομπής, η Σίσσυ και ο Χρήστος έφευγαν από διαφορετικά σημεία.

Δύσκολα έχει περάσει και ο Γρηγόρης Γκουντάρας σε συνεργασία του. Μπορεί πλέον να έχει βρει, όπως έχει δηλώσει, την καλύτερη τηλεοπτική παρέα στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου, όμως στο παρελθόν δεν ήταν όλα ρόδινα. «Ήταν η χειρότερη συνεργασία μου στα 28 χρόνια που δουλεύω στην τηλεόραση», έχει πει χαρακτηριστικά για την Ελένη Τσολάκη χωρίς βέβαια να εξηγεί λεπτομέρειες.

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει αναφερθεί πολλές φορές στις δύσκολες στιγμές στο ξεκίνημα της καριέρας της. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» έχει πει για τη συνεργασία με τη Ρούλα Κορομηλά, την εποχή που η σιδηρά κυρία είχε θέση διευθυντική στον ALPHA: «Μου έλεγε στο ακουστικό, στη διάρκεια της εκπομπής, ότι όλα είναι λάθος. Έκλαιγα συνέχεια, προσπαθούσα να γίνω αρεστή στη Ρούλα και δεν μπορούσα».

Στον ενημερωτικό τομέα, επίσης, τα πράγματα είναι δύσκολα! Η συνύπαρξη της Έλλης Στάη με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, το Σεπτέμβριο του 2006, κράτησε μόλις ένα μήνα. Οι καυγάδες μεταξύ τους ήταν ομηρικοί και η Έλλη Στάη αποχώρησε. Χρόνια μετά, η έμπειρη παρουσιάστρια μίλησε στον Θέμο Αναστασιάδη και την εκπομπή «Όλα Μπάχαλο». «Κράτησε μόνο έναν μήνα η συνεργασία μας, αλλά τι μήνας. Εφιάλτης! Ήταν εφιάλτης νομίζω και για εκείνον», είχε πει η Έλλη Στάη.

Κεφάλαιο Σπυροπούλου

Δεν είναι λίγοι όσοι έχουν αναφερθεί στην κακή συνεργασία που είχαν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την εποχή του ALPHA. Τα πιο αντιπροσωπευτικά παραδείγματα είναι, όμως, η Ευαγγελία Αραβανή και η Κατερίνα Καραβάτου.

Συγκεκριμένα, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Ευαγγελία Αραβανή έκατσαν για λίγες μόνο εβδομάδες στον καναπέ της εκπομπής «Μες στην καλή χαρά» του ALPHA. Η ίδια η Ευαγγελία είχε δηλώσει, καιρό αργότερα: «Εκείνη τη χρονιά έφυγα από την εκπομπή γρήγορα. Με έδιωξαν. Με είχε στεναχωρήσει αρκετά, γιατί ήταν κάτι που ήθελα πολύ να το κάνω και από τη στιγμή που είχα περάσει από τη δοκιμασία του δοκιμαστικού και με πήραν, ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη. Οπότε, όταν στις τρεις εβδομάδες όλο αυτό ήρθε κάποιος και μου το πήρε πίσω και διακόπηκε η συνεργασία έτσι άδοξα… Με κάλεσαν ένα απόγευμα στα γραφεία και μου ανακοίνωσαν ότι πρέπει να σταματήσει εδώ η συνεργασία μας και λόγος τότε ήταν ότι ήμασταν αρκετοί άνθρωποι στον καναπέ και από ένα σημείο και μετά γινόμασταν πολλοί».

Στην ίδια εκπομπή συνυπήρξαν, όμως, και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την Κατερίνα Καραβάτου με την δεύτερη να αποχωρεί… όχι και με τόσο καλές αναμνήσεις. Πολλές φορές, αναφερόμενη στην εν λόγω συνεργασία, η Κατερίνα έχει πει ότι δεν θέλει να την θυμάται.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε επίσης:

Τέσσερις παρουσιάστριες που συζητιούνται… διά της απουσίας τους

GNTM: Η πιο απαιτητική δοκιμασία ανάβει φωτιές στα επίδοξα μοντέλα

Survivor All Star: Οι παίκτες που ετοιμάζονται για Άγιο Δομίνικο