MEDIA

Τέσσερις παρουσιάστριες που συζητιούνται… διά της απουσίας τους

Τέσσερις παρουσιάστριες που συζητιούνται… διά της απουσίας τους

Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες για ενδεχόμενη επιστροφή τους στις τηλεοπτικές μας οθόνες

Τα ονόματά τους πρωταγωνιστούν στα εξώφυλλα περιοδικών, στις τηλεοπτικές εκπομπές και, όσο και αν υπάρχει έντονη φημολογία γύρω από εκείνες, δεν βρίσκονται στη μικρή οθόνη με δικό τους φορμάτ για την ώρα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι μία από αυτές. Το τελευταίο της πρότζεκτ ήταν το «Κάτι Ξαναψήνεται» στον ΣΚΑΪ, την περσινή σεζόν. Και μπορεί όλοι να αναρωτιούνταν τι θα κάνει φέτος, όμως οι εξελίξεις στην προσωπική της ζωή δεν άφησαν πολλά περιθώρια στην Queen Dina για τηλεοπτικά σχέδια. Η ξανθιά παρουσιάστρια διανύει την ωραιότερη περίοδο της ζωής της, καθώς περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, και έχει αφοσιωθεί σε αυτό και μόνο. Το όνομά της ακούστηκε έντονα για τον νέο κύκλο του «My style rocks», αφού ήταν η no1 επιλογή του Ατζούν Ιλιτζαλί, το γεγονός όμως ότι ο ερχομός του παιδιού θα συμπέσει με την πρεμιέρα της εκπομπής μόδας, καθιστά αδύνατη στην παρούσα φάση την επιστροφή της.

Μιλώντας για το «My style rocks», η Κατερίνα Καραβάτου είναι από τις παρουσιάστριες που έχει κάνει συζητήσεις. Οι οριστικές υπογραφές δεν έχουν ακόμη «πέσει», όμως φαίνεται ότι ετοιμάζεται να αλλάξει τηλεοπτική στέγη και να βρεθεί στο τιμόνι ενός διαφορετικού κόνσεπτ από αυτά που έχει κάνει μέχρι τώρα. Η τελευταία της εκπομπή ήταν το «Τι λες τώρα!», στο MEGA, τη σεζόν 2021-2022, στη ζώνη του Σαββατοκύριακου. Το τέλος της τηλεοπτικής χρονιάς την βρήκε να μην ανανεώνει το συμβόλαιό της με το MEGA και έτσι δηλώνει «ελεύθερη» προς αναζήτηση νέου καναλιού.

Ο ερχομός της από την Κρήτη στο ΣΚΑΪ, πριν από τρία χρόνια, συζητήθηκε όσο λίγες μεταγραφές. Η Ιωάννα Μαλέσκου χαρακτηρίσθηκε από πολλούς η Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης και, όσο κι αν η ίδια θέλησε να αφήσει όλα αυτά πίσω της, δεν ήταν εύκολο να κερδίσει το στοίχημα. Μετά από δύο σεζόν το «Love It» έριξε τίτλους τέλους κι έκτοτε πολλά γράφονται για το τηλεοπτικό της μέλλον. Οι τελευταίες πληροφορίες την θέλουν να συζητά με το OPEN για ψυχαγωγική εκπομπή, ωστόσο η ίδια κρατά κρυμμένα τα χαρτιά της όπως πάντα.

Η περίπτωση της Δούκισσας Νομικού είναι κάπως διαφορετική. Τη φετινή σεζόν έκανε ένα μικρό πέρασμα από την εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό», ωστόσο οι διαφορές με τον Γιώργο Λιάγκα και τους υπόλοιπους της ομάδας, την έκαναν να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει. Έκτοτε, αν και το συμβόλαιό της με το κανάλι είναι σε ισχύ, δεν έχει ανακοινωθεί τι θα κάνει. Πληροφορίες αναφέρουν ότι συζητά για εκπομπή το Σαββατοκύριακο, χωρίς όμως να επιβεβαιώνεται κάτι.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Αλλάζει ημέρες προβολής - Πότε θα παίζεται

GNTM: Η πιο απαιτητική δοκιμασία ανάβει φωτιές στα επίδοξα μοντέλα

Survivor All Star: Οι παίκτες που ετοιμάζονται για Άγιο Δομίνικο