MEDIA

Η Γη της Ελιάς: Αλλάζει ημέρες προβολής - Πότε θα παίζεται

Η Γη της Ελιάς: Αλλάζει ημέρες προβολής - Πότε θα παίζεται

Νέες ημέρες προβολής για τη δημοφιλή σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς»

Με μία αλλαγή στον προγραμματισμό θα πορευτεί το MEGA, το προσεχές διάστημα. Συγκεκριμένα, η μεγάλη του επιτυχία «Η Γη της Ελιάς» για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα προβάλλεται από Κυριακή έως και Παρασκευή στις 21.00. Αυτό σημαίνει ότι θα συντροφεύει τους τηλεθεατές έξι ημέρες την εβδομάδα.

Πρόκειται για μία ευχάριστη είδηση για τους φανατικούς του σίριαλ, που θα μπορούν πλέον να απολαμβάνουν ακόμη περισσότερες εξελίξεις. Και αυτές το επόμενο διάστημα θα είναι πολλές, καθώς έρχονται τα πάνω κάτω.

Στα επόμενα επεισόδια, ο Στάθης θυμάται πού έχει ξαναδεί τον άνδρα που απήγαγε το παιδί και το αποκαλύπτει στον Κουράκο και τη Δήμητρα. Δεν σταματά όμως εκεί. Πηγαίνει ο ίδιος να βρει αυτόν τον άνθρωπο, προκειμένου να βεβαιωθεί. Είναι αποφασισμένος να ξεσκεπάσει τον Ρουφουλέα και συνεχίζει να τον παρακολουθεί, παρά την απαίτηση του Κουράκου να μην ανακατεύεται στις δουλειές της Αστυνομίας. Ο Ρουφουλέας δεν θα αργήσει να τον καταλάβει και θα πάρει τα μέτρα του προκειμένου να τον βγάλει από τη μέση.

Παράλληλα, σε μεγάλους μπελάδες μπλέκει ο Φίλιππος. Όταν η Ειρήνη τον συναντήσει για πρώτη φορά, θα αντιδράσει με έναν τρόπο που κανείς δεν περίμενε. Συγκεκριμένα, θα τον ερωτευτεί και θα βάλει σκοπό να χαλάσει το γάμο της ξαδέρφης της μαζί του. Η Ειρήνη προσπαθεί να τον προσεγγίζει ερωτικά κι εκείνος έρχεται σε δύσκολη θέση, αλλά δεν τολμά να το πει στη Βασιλική για να μην τη φέρει σε ρήξη με την Ειρήνη. Θα τα καταφέρει, όμως;

Κι ενώ τα προβλήματα δεν αφήνουν σε ησυχία τους ήρωες, η Αθηνά συμβουλεύει την Ιουλία να χωρίσει με τον Κουράκο και να φτιάξει τη ζωή της με τον Στάθη ο οποίος είναι ξανά ελεύθερος. Το ρήγμα ανάμεσα στον Κουράκο και την Ιουλία όλο και βαθαίνει, ενώ η Ευτυχία κρατά αποστάσεις από εκείνον καθώς σκέφτεται ότι η μεταξύ τους σχέση δεν έχει μέλλον.

Απόσπασμα από το επεισόδιο της Δευτέρας 28:11

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Σήμερα ο γάμος του Κωνσταντίνου και της Ισμήνης

Έξι σειρές που μας καθηλώνουν τα βράδια της Δευτέρας – Τι θα δούμε