MEDIA

Μέλπω Ζαρόκωστα: «Η Βουγιουκλάκη πήγε στην Επίδαυρο και έγινε ρεζίλι»

Μέλπω Ζαρόκωστα: «Η Βουγιουκλάκη πήγε στην Επίδαυρο και έγινε ρεζίλι»
GLOMEX

Η Μέλπω Ζαρόκωστα πέρασε από κόσκινο για ακόμα μια φορά την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Μελίνα Μερκούρη

Η ηθοποιός Μέλπω Ζαρόκωστα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και μίλησε για τις σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, τη Μελίνα Μερκούρη και την Έλλη Λαμπέτη.

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έκανε την ωραία, εγκλωβίστηκε. Είχε ταλέντο, αλλά εκείνο που το επισκίασε είναι το γεγονός πως υποκρινόταν και δεν ζούσε τον ρόλο. Μπορούσε να κάνει πολλά περισσότερα, ήταν όμορφη, αλλά παρασύρθηκε με σκοπό να είναι η ωραία της τηλεόρασης και του θεάτρου. Πήγε στην Επίδαυρο και έγινε ρεζίλι. Δεν μπορείς να παίζεις τέτοιους ρόλους («Αντιγόνη») μόνο και μόνο από την ανάγκη που έχεις για να επιδεικνύεσαι», είπε χαρακτηριστικά για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Για τη Μελίνα Μερκούρη ανέφερε για ακόμα μια φορά «τη γνώριζα, δεν ήταν καλή ηθοποιός. Ήταν αξιοπρεπής, αλλά δεν ήταν το ταλέντο. Είχε μία ωραία εμφάνιση, αλλά δεν ήταν η Έλλη Λαμπέτη. Έβλεπες τη Λαμπέτη και σου κοβόταν η ανάσα, πραγματικά και μόνο καλημέρα που σου έλεγε», συμπλήρωσε κάνοντας σύγκριση ανάμεσα σε δύο μεγάλες σταρ του παλιού ελληνικού καλλιτεχνικού κόσμου.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube