MEDIA

Ντάνος: Το φημολογούμενο «ναι» και οι ανακοινώσεις που δεν βλέπουμε

Ντάνος: Το φημολογούμενο «ναι» και οι ανακοινώσεις που δεν βλέπουμε

Γιώργος Αγγελόπουλος-Survivor: Η επιμονή του Ιλιτζαλί, το φημολογούμενο «ναι» και οι ανακοινώσεις που δεν βλέπουμε

Σε τηλεοπτική υπόθεση για γερούς λύτες έχει μετατραπεί η συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στην All Star εκδοχή του «Survivor». Από την πρώτη στιγμή είχε γίνει γνωστό ότι ο παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί τάζει γη και ύδωρ στον πρώτο νικητή του «Survivor» του ΣΚΑΪ για να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, καθώς θεωρεί ότι μπορεί να απογειώσει το φορμάτ.

Και όντως έτσι είναι. Ο Ντάνος του τηλεοπτικού κοινού, που από την πρώτη στιγμή τότε είχε δείξει τη δυναμική του και είχε μετατραπεί σε λαϊκό είδωλο για τους φανατικούς του ριάλιτι, είναι το πρώτο πρόσωπο που μάς έρχεται στο μυαλό λέγοντας τη λέξη «Survivor».

Εκείνος, ωστόσο, φρόντισε με κατηγορηματικές δηλώσεις να διαψεύσει την οποιαδήποτε εμπλοκή του με το εν λόγω πρότζεκτ, αναφέροντας χαρακτηριστικά στις κάμερες: «Πριν περίπου 10 μέρες πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση με την παραγωγή του Survivor. Η πρότασή τους ήταν να παίξω στο All Star. Δεν είναι εφικτό να συμμετάσχω ως παίκτης. Έχω υπογράψει για μια άλλη συνεργασία που δεν έχει να κάνει με το Survivor. Δεν είναι ότι φοβάμαι κάποιον ή κάτι, γιατί το είδα κι αυτό. Δεν μου επιτρέπεται να συμμετάσχω λόγω της άλλης συνεργασίας που υπέγραψα». Σε άλλη συνέντευξη, στην κυπριακή τηλεόραση, είχε πει: «Φέτος μου προτάθηκε να συμμετέχω ως παίκτης. Ήταν ξεκάθαρο το “όχι” μου»!

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, κατά περιόδους, η παραγωγή είχε προτείνει αρχικά στον Ντάνο να μπει στο «Survivor All Star» ως παίκτης έστω και για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Άλλες πληροφορίες ήθελαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο συμπαρουσιαστή.

Κι ενώ όλοι θεωρούσαμε ότι το εν λόγω κεφάλαιο έχει κλείσει, το πρωί της Πέμπτης «έσκασε» η είδηση στο «Πρωινό Μας» στον ΣΚΑΪ ότι ο Ντάνος θα βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο ως έπαθλο νικητήριας ομάδας. Σύμφωνα, μάλιστα, με το ίδιο ρεπορτάζ η παρουσία του θα είναι για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, είτε στην αρχή είτε προς το τέλος του παιχνιδιού.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι επίσημο από τον ΣΚΑΪ, καθώς -όπως κάθε σεζόν- ο Ατζούν Ιλιτζαλί κάνει τις ανακοινώσεις λίγο πριν την πρεμιέρα. Ωστόσο, το να προβάλλεται ένα τέτοιο ρεπορτάζ από εκπομπή του καναλιού σημαίνει ότι η πληροφορία δεν χωρά αμφισβήτηση.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Ο Μαθιός απειλεί ανοιχτά τον Ευθύμη

«Κλείδωσε»: Μπαίνει ο Ντάνος στο Survivor All Star

Ντόρα Κουτροκόη: Το χρονικό της αποχώρησής της από το «Σήμερα» και το τηλεοπτικό της μέλλον