MEDIA

Τηλεπαιχνίδια που έγιναν επιτραπέζια παιχνίδια

Τηλεπαιχνίδια που έγιναν επιτραπέζια παιχνίδια

Ποια είναι τα πρότζεκτ που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία στην τηλεόραση και έγιναν αγαπημένα παιχνίδια για το σπίτι 

Πρωταγωνιστούν στην τηλεοπτική αρένα, τη φετινή σεζόν, έχουν σχολιαστεί για διαφορετικούς λόγους και πλέον έχουν γίνει επιτραπέζια παιχνίδια. Τρία τηλεοπτικά πρότζεκτ, με μεγάλη επιτυχία και τη δική τους πορεία στην τηλεόραση, ξεφεύγουν από τα όρια της μικρής οθόνης και γίνονται αγαπημένα παιχνίδια για το σπίτι.

Το «MasterChef» είναι από τις μεγάλες επιτυχίες των τελευταίων χρόνων. Μπορεί να ξεκίνησε από το MEGA, με ένδοξο πρώτο νικητή τον Άκη Πετρετζίκη, όμως η μετακίνησή του στο STAR και οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος απογείωσαν τη φήμη του. Πλέον έχει γίνει επιτραπέζιο και σας ταξιδεύει στις χώρες των ζυμαρικών, του μουσακά και της παέγιας φέρνοντας σας αντιμέτωπους με μία σειρά από μίνι παιχνίδια, όλα σχεδιασμένα να δοκιμάσουν τις μαγειρικές ικανότητες και την γαστρονομική σας ιδιοφυία.

Ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων, που έχει κερδίσει εδώ και χρόνια φανατικούς τηλεθεατές, τώρα είναι διαθέσιμο και σε επιτραπέζιο. Το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» μπορεί να επέστρεψε στη συχνότητα του ΑΝΤ1 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όμως έχει μεγάλο ενδιαφέρον και αν το παίζετε στο σπίτι. Διασκεδάστε τους φίλους ή την οικογένεια, χρησιμοποιήστε γρήγορα και απλά τις βοήθειες σκανάροντας με τη smart συσκευή σας τον κωδικό QR που βρίσκεται πάνω σε κάθε κάρτα, απαντήστε πρώτοι σωστά σε δώδεκα ερωτήσεις και γίνετε ο νικητής του παιχνιδιού! 720 ερωτήσεις, 24 μάρκες απαντήσεων, 6 πιόνια, 6 πιόνια/μαξιλαράκια, 18 μάρκες βοήθειας (3 είδη βοήθειας) κάνουν ακόμη πιο απολαυστικό το παιχνίδι.

Ο «Τροχός της τύχης» σαρώνει τις τελευταίες χρονιές στην απογευματινή ζώνη του STAR. Με παρουσιαστή τον Πέτρο Πολυχρονίδη, το παιχνίδι έχει τους δικούς του θαυμαστές. Οι τελευταίοι, μάλιστα, μπορούν πλέον να βρουν και το αντίστοιχο επιτραπέζιο με κάπως διαφορετικό όνομα. Στον «Τροχό των Λέξεων», διαλέγετε ένα θέμα, πατάτε το χρονόμετρο και ο χρόνος ξεκινά! Πρέπει να κινηθείτε γρήγορα γιατί έχετε μόλις 10 δευτερόλεπτα για να πείτε μια λέξη, να πατήσετε το αντίστοιχο γράμμα, να ξαναπατήσετε το χρονόμετρο και να δώσετε πάσα στον επόμενο.