MEDIA

Έκλεισε το τηλέφωνο on air στον Λιάγκα η Απατζίδη του ΜεΡΑ25

Έκλεισε το τηλέφωνο on air στον Λιάγκα η Απατζίδη του ΜεΡΑ25
INTIME

Η βουλευτής του ΜεΡΑ25, Μαρία Απατζίδη, κλήθηκε να απαντήσει στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα για το επίμαχο «στριπτίζ» του Κλέωνα Γρηγοριάδη όμως απάντησε με κλείσιμο του τηλεφώνου on air.

Κλείνοντας το τηλέφωνο on air απάντησε η βουλευτής του ΜεΡΑ25, Μαρία Απατζίδη, στις ερωτήσεις του Γιώργου Λιάγκα σχετικά με το επίμαχο στριπτίζ του Κλέωνα Γρηγοριάδη στα γραφεία του ΜεΡΑ25 στη Βουλή.

«Το στιγμιότυπο ήταν από τα γραφεία του κόμματος. Είμαστε ένα μικρό κόμμα, έχουμε λίγους χώρους στη Βουλή, σε έναν από αυτούς μπορεί να αλλάξουμε μπλούζα ή ζακέτα για να πάμε στην επόμενη συνεδρίαση. Ο Κλέωνας μπήκε βιαστικά και δεν είδε ότι η κάμερα ήταν ανοιχτή. Εμείς ως κόμμα έχουμε προτάσεις για σοβαρά ζητήματα όπως π.χ. το σύστημα υγείας, τα κόκκινα δάνεια, τους πλειστηριασμούς κτλ.

Δεν μας καλέσατε ούτε μία φορά και μας καλείτε τώρα για ένα πράγμα που είναι αστείο μεν αλλά στην πραγματικότητα δεν απασχολεί κανέναν. Αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με κάτι σοβαρό, ξαναπάρτε με! Τώρα δεν έχουμε να πούμε τίποτα άλλο. Καλή σας μέρα!» είπε η Μαρία Απατζίδη και έκλεισε την τηλεφωνική γραμμή.

Δες παρακάτω στο βίντεο πώς αντέδρασε ο Γιώργος Λιάγκας:

Σχετικές ειδήσεις

Κλέων Γρηγοριάδης: Η απάντηση για το στριπτίζ στο βίντεο της Απατζίδη

Κλέων Γρηγοριάδης: Το «στριπτίζ» σε ζωντανή σύνδεση με τη Βουλή