MEDIA

Maestro: Όσα θα δούμε στο προτελευταίο επεισόδιο-Spoiler για το φινάλε

Maestro: Όσα θα δούμε στο προτελευταίο επεισόδιο-Spoiler για το φινάλε
Η παραγωγή μυθοπλασίας, που αγαπήθηκε από το κοινό αλλά και από το Netflix, θα αποχαιρετίσει τους φανατικούς της την επόμενη Πέμπτη και η αγωνία κορυφώνεται. 

Η παραγωγή μυθοπλασίας, που αγαπήθηκε από το κοινό αλλά και από το Netflix, θα αποχαιρετίσει τους φανατικούς της την επόμενη Πέμπτη και η αγωνία κορυφώνεται.

Η σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έρχεται, απόψε, στις 22.40, στο MEGA, με το όγδοο και προτελευταίο επεισόδιο. Η παραγωγή μυθοπλασίας, που αγαπήθηκε από το κοινό αλλά και από το Netflix, θα αποχαιρετίσει τους φανατικούς της την επόμενη Πέμπτη και η αγωνία κορυφώνεται.

Απόψε, βλέπουμε τον Μιχάλη να λέει τη δική του ιστορία σε ένα επεισόδιο με τίτλο «Αυτοάνοσα». Η εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας οδηγεί σε αδιέξοδο τον Ορέστη που έχει πλέον αποδεχτεί τον έρωτά του για την Κλέλια. Ο Χαράλαμπος, παράλληλα, απομακρύνει από το φεστιβάλ τη Μαρία και τον Σπύρο, ο οποίος φαίνεται να αποδέχεται τη μοίρα του. Η Μαρία ανακαλύπτει, όμως, κάτι για τον άντρα της που τη φτάνει στα όριά της.

«Θέλω να φύγεις από αυτό το σπίτι τώρα», την ακούμε να λέει στον Χαράλαμπο στο τρέιλερ που κυκλοφορεί. Στο ίδιο βίντεο, ο Ορέστης εξομολογείται στην Κλέλια: «Μακάρι να μπορούσα να τα αλλάξω όλα». Την ίδια στιγμή, ο πατέρας της νεαρής, ο Φάνης, επιτίθεται λεκτικά στον Ορέστη καθώς του έχει ζητήσει να την αφήσει ήσυχη. Η Χάρις, με τη σειρά της, πληγώνει με τα λόγια της την κόρη της λέγοντάς της ότι «μια χαρά έχει βολευτεί με τον Φάνη και ότι είναι ίδιοι».

Το spoiler για το φινάλε

Ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, στα podcast που ανεβαίνουν μετά το τέλος του κάθε επεισοδίου, έχει αναφέρει: «Πριν από το τέλος κάθε επεισοδίου ήθελα να φτιάξω μια μικρού μήκους ταινία για όλο αυτό το έγκλημα και το πώς εξελίσσεται. Στο τελευταίο επεισόδιο θα το δούμε ολοκληρωμένο και θα καταλάβουμε ακριβώς τι συμβαίνει. Είναι μια ανεξάρτητη νότα. Η οποία, όμως, δεν είναι και τόσο ανεξάρτητη. Δεν μπορώ ακόμα να προδώσω τα στοιχεία. Θα καταλάβουν όλοι στο τέλος τι εννοώ. Όλο θα δέσει σαν παζλ. Το οποίο ήταν και το ζητούμενο».

Επίσης, αξίζει να αναφερθεί ότι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης κράτησε επτασφράγιστο μυστικό ακόμα και από τους ηθοποιούς το φινάλε του «Maestro». «Όταν δόθηκε το τελευταίο επεισόδιο έλειπαν οι σκηνές. Λείπανε πολύ μεγάλα κομμάτια για να μην τα ξέρει κανένας, παρά μόνο οι ηθοποιοί που έπαιζαν. Μόνο οι άνθρωποι που ήταν στο γύρισμα γνώριζαν», περιέγραψε.

Σχετικές ειδήσεις

Ένας 10χρονος παίζει πιάνο για τον «Maestro» Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Τηλεθέαση: Τι έκανε το «Maestro» απέναντι από το Μουντιάλ

Ανατομία ενός εγκλήματος: Οι απειλές λίγο πριν το τέλος στο Maestro