MEDIA

ΑΝΤ1: Πότε επιστρέφουν «Παγιδευμένοι» και «Αρβύλα» - Τα spoilers

ΑΝΤ1: Πότε επιστρέφουν «Παγιδευμένοι» και «Αρβύλα» - Τα spoilers

«Παγιδευμένοι» και «Αρβύλα» κάνουν come back την ίδια μέρα

Έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα αποχής λόγω Μουντιάλ και των γιορτών, δύο από τα πιο αγαπημένα προγράμματα των τηλεθεατών θα επιστρέψουν στη συχνότητα του ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 20.00, οι «Ράδιο Αρβύλα» θα πάρουν θέση και θα χαρίσουν γέλιο και σάτιρα στο κοινό τους. Το τρέιλερ βρίσκεται ήδη στον αέρα και το περιεχόμενο είναι ποδοσφαιρικό και χιουμοριστικό.

Το ενδιαφέρον, ωστόσο, τραβά η παραγωγή μυθοπλασίας «Οι Παγιδευμένοι». Την ίδια ημέρα, στις 22.00, το σίριαλ κάνει come back και οι εξελίξεις καθηλώνουν. Στο τελευταίο επεισόδιο είχαμε δει το σχέδιο του Άγγελου να προχωράει κανονικά με τη βοήθεια της Κλειώς, χωρίς κανείς να μπορεί να τον σταματήσει. Η Άννα, με τη βοήθεια του Δημήτρη, προσπαθούσε να βρει τον πατέρα της. Ο Σπύρος, από την άλλη, ήταν τρομοκρατημένος με το ενδεχόμενο να αποκαλυφθεί η αλήθεια για τον ίδιο και τον Θοδωρή. Και μέσα στη δίνη των απειλών και των εκβιασμών, η Άννα και ο Δημήτρης ήρθαν πιο κοντά από ποτέ. Ο Δημήτρης, όμως, βρέθηκε μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα: Αν η Άννα μάθει για την ανάμειξη του πατέρα του στην άδικη φυλάκιση του Κοσμά, τότε όλα θα χαθούν. Τι θα επιλέξει ο Δημήτρης; Τη γυναίκα που αγαπάει; Ή τον πατέρα του;

Και ενώ οι «Παγιδευμένοι» μας άφησαν σε ένα εξαιρετικά σημαντικό σημείο, το πρώτο teaser για την επιστροφή είναι στον αέρα και το ενδιαφέρον κορυφώνεται. Στο βίντεο βλέπουμε τον Άγγελο στην φυλακή, ενώ σε άλλη σκηνή φαίνεται να πέφτει νεκρός και ένα πέπλο μυστηρίου να κυριεύει τον θάνατο του. Η Υβόννη πέρα από την απέραντη θλίψη έχει να αντιμετωπίσει και τις υποψίες της, που στρέφονται στον ίδιο της τον άντρα. Μεταξύ τους θα δημιουργηθεί ένα μεγάλο μίσος που θα επηρεάσει τους πάντες.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, πάντως, η Άννα θα βρεθεί κατηγορούμενη για το φόνο του Άγγελου όμως σχετικά σύντομα θα αποδειχτεί ότι υπήρχε και τρίτο πρόσωπο στον τόπο του εγκλήματος.

Διαβάστε επίσης:

Μουντιάλ: Γιατί πρέπει να ακούσεις όλα τα παιχνίδια από το ραδιόφωνο;

Όταν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πήρε συνέντευξη από τον πατέρα Αντώνιο

Το αξεπέραστο βίντεο των Ράδιο Αρβύλα σε κάνει να κλαις από τα γέλια