MEDIA

Ο Παύλος Χαϊκάλης κάνει αστρολογική πρόβλεψη για την Εύα Καϊλή

Ο Παύλος Χαϊκάλης κάνει αστρολογική πρόβλεψη για την Εύα Καϊλή
Φωτογραφία αρχείου / INTIME

«Θα ταλαιπωρηθεί για έναν ακόμα χρόνο», υποστήριξε για την Εύα Καϊλή ο Παύλος Χαϊκάλης ο οποίος πλέον αυτοπροσδιορίζεται ως αστρολόγος…

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα», στον Alpha, φιλοξενήθηκε ο Παύλος Χαϊκάλης. Ο ηθοποιός, άλλοτε πολιτικός και μάλιστα υφυπουργός στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, πλέον ασχολείται με την αστρολογία. Ένα χόμπι που ασκούσε από το μακρινό παρελθόν και που τώρα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην καριέρα του, ασκεί πλέον επαγγελματικά έχοντας μάλιστα και τη δική του ιστοσελίδα.

Μιλώντας, λοιπόν, με την Κατερίνα Καινούργιου για τα αστρολογικά ζητήματα, ο Παύλος Χαϊκάλης έκανε προβλέψεις για την Εύα Καϊλή. Όπως είπε προβλέπει τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο ταλαιπωρίας για την 44χρονη πολιτική. «Βάσανα και περιορισμούς», είδε χαρακτηριστικά ο Παύλος Χαϊκάλης για την Εύα Καϊλή.

Η Κατερίνα Καινούργιου, βέβαια, δεν αντιστάθηκε στον… πειρασμό και ρώτησε τον Παύλο Χαϊκάλη για τα δικά της, προσωπικά ζητήματα. Η παρουσιάστρια αναρωτήθηκε αν θα κάνει σχέση και αν θα παντρευτεί μέσα στο 2023.

Ο Παύλος Χαϊκάλης, από την πλευρά του, υποστήριξε πως η αστρολογία αποδείχθηκε πολύ κομβική για τον ίδιο. «Χάρη στην αστρολογία δεν χτύπησα το κεφάλι μου στον τοίχο», ανέφερε.