MEDIA

Ο Παράδεισος των Κυριών - Spoiler: Τι θα δούμε στα επεισόδια του 2023

Ο Παράδεισος των Κυριών - Spoiler: Τι θα δούμε στα επεισόδια του 2023

«Ο Παράδεισος των Κυριών» έρχεται με ανατροπές το 2023

Η σειρά εποχής ήρθε, τη φετινή σεζόν, μέσα από τη συχνότητα του ALPHA, για να προκαλέσει αίσθηση και να αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό. «Ο Παράδεισος των Κυριών» έχει μπει στη λίστα με τα αγαπημένα σίριαλ της σεζόν και το ενδιαφέρον για τις εξελίξεις είναι μεγάλο.

Στο τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς, την επόμενη Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, θα δούμε τον γάμο του Πάρη και της Αμαλίας να κρέμεται από μία κλωστή. Η απελπισία της Αμαλίας δεν μπορεί να καταλαγιάσει και ξεσπά. Το μόνο βέβαιο είναι πως η Ντέπυ και ο Μάρκος θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ροή των πραγμάτων. Στη σκιά του επικείμενου γάμου ο Ντίνος δείχνει να αμφιταλαντεύεται ανάμεσα σε αυτά που του επιτάσσει η λογική και σε αυτά που φωνάζει η καρδιά του, σε αντίθεση με τη Μιράντα, που διατηρεί ακλόνητα τα συναισθήματά της, παρά τα αδιάκοπα πλήγματα που κρύβει κάθε έρωτας χωρίς ανταπόκριση. Σε παρόμοιο κλίμα, όμως, βρίσκεται και ο Πάρης, που, ενώ θα έπρεπε να πλέει σε πελάγη ευτυχίας, η διαίσθησή του δεν τον αφήνει να απολαύσει αυτό το δώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανατροπές το 2023 θα είναι ακόμη περισσότερες. Στο κτίριο του «Παραδείσου» γίνεται ληστεία και ο Μάρκος στην προσπάθειά του να αποτρέψει τους ληστές, τραυματίζεται και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Η Μιράντα τον επισκέπτεται κι εκείνος της αποκαλύπτει ότι είναι ερωτευμένος μαζί της. Ο Μάρκος ζητά από την Πιπίτσα να χωρίσουν, αλλά εκείνη δεν το δέχεται.

Η Τζένη εξομολογείται στον Πασχάλη πως τον αγαπά, κι εκείνος το ίδιο και γίνονται ζευγάρι. Η Μιράντα και ο Ντίνος είναι πια ζευγάρι, κρυφά όμως από όλους. Η σχέση του Άγη και της Γεωργίας δεν πηγαίνει καλά και ο Χριστόφορος απειλεί τον γιο του ότι θα τον διώξει από το σπίτι. Ο νεαρός θέλει να χωρίσει αλλά δεν είναι τόσο εύκολο. Ο Χριστόφορος διώχνει τον Άγη από το σπίτι και έρχεται σε ρήξη με την Βικτώρια που είναι έξαλλη με την κίνησή του αυτή.

Διαβάστε επίσης:

Πέτρος Πυλαρινός: Θυμάμαι περιστατικά ερωτικών πράξεων στο Fame Story

Dove Self-Εsteem Εvent: Εκδήλωση για τη χαμηλή αυτοπεποίθηση της γενιάς των social media

«Σασμός»: Αλλαγή στην ημέρα προβολής – Όλες οι εξελίξεις