MEDIA

Μιχάλης Ρακιντζής: Καλεσμένος απόψε στο «Σπίτι με το MEGA»

Μιχάλης Ρακιντζής: Καλεσμένος απόψε στο «Σπίτι με το MEGA»
Ο Μιχάλης Ρακιντζής.
Instagram / m.rakintzis

Ο Μιχάλης Ρακιντζής θα βρεθεί σήμερα στο «Σπίτι με το MEGA» που είναι και η πρώτη τηλεοπτική μουσική βραδιά στην καριέρα του. 

Ο Μιχάλης Ρακιντζής, ο οποίος έχει γράψει ιστορία τις δεκαετίες του '80, του '90 και των 00s με τις χρυσές επιτυχίες του και συνεχίζει να εξελίσσεται μουσικά, θα εμφανιστεί στο αποψινό «Σπίτι με το MEGA».

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός θα μοιραστεί άγνωστες πτυχές της ζωής και της καλλιτεχνικής πορείας του στη Ρούλα Κορομηλά και θα μας χαρίσει όμορφες μουσικές στιγμές. Τα τραγούδια του, έχουν στιγματίσει έρωτες και χωρισμούς, καλοκαίρια άλλων δεκαετιών, σχέσεις ζωής, κάνοντάς μας να αναπολούμε, να χορεύουμε, να τραγουδάμε, με σάουντρακ τις ποπ μελωδίες του.

Η λίστα με τα τραγούδια που θα ερμηνεύσει, στα οποία έχει δώσει νέα πνοή με μοναδικές ενορχηστρώσεις, είναι εντυπωσιακή. Μεταξύ άλλων, θα ακούσουμε: «Μωρό μου φάλτσο», «Προκαλείς», «Δικός σου για πάντα», «Ολόκληρο φεγγάρι», «S.A.G.A.P.O.» και άλλα πολλά.

Στο πλευρό του θα βρίσκονται και η Σοφία Αρβανίτη, η Σοφία Βόσσου, η Ελένη Δήμου και ο Γιώργος Γκικοδήμας από τους O.P.Α.

Στη βραδιά, συμμετέχουν η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του MEGA Δώρα Αναγνωστοπούλου, ο διευθυντής του My Radio 104.6, Νίκος Νικολακόπουλος, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που θα μοιραστεί μαζί μας άγνωστες πτυχές της φιλίας του με τον Μιχάλη Ρακιντζή και ο Ρένος Χαραλαμπίδης που θα εκμυστηρευτεί σε ποιες στιγμές της ζωής του τον συνόδευσε η μουσική του αγαπημένου ερμηνευτή.

Από αυτό το «Σπίτι με το MEGA» δεν λείπουν οι εκπλήξεις. Ο Μιχάλης Ρακιντζής αναφέρεται στη μουσική συνάντησή του με τον Ian Gillan, την εμβληματική μορφή των Deep Purple, και μοιράζεται μαζί μας αξέχαστα στιγμιότυπα από το προσωπικό του αρχείο. Ακόμα, μαζί με την Σοφία Αρβανίτη εξομολογούνται άγνωστες στιγμές της συνεργασίας τους με τη διάσημη ποπ σταρ Bonnie Tyler.