MEDIA

Maestro: Σήμερα η πρεμιέρα στο Netflix για τη σειρά του Παπακαλιάτη

Maestro: Σήμερα η πρεμιέρα στο Netflix για τη σειρά του Παπακαλιάτη
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με την Κλέλια Ανδριολάτου.
Netflix

Η σειρά Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη κέρδισε το ενδιαφέρον των Ελλήνων τηλεθεατών και από σήμερα ξεκινά η προβολή του στο Netflix

Το «Maestro», η ελληνική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο MEGA που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, έρχεται σήμερα 19/12 στο Netflix.

Η ανάρτηση του ηθοποιού για την πρεμιέρα της σειράς στο Netflix.

O Xριστόφορος Παπακαλιάτης τις τελευταίες ώρες, αναδημοσιεύει τα εξώφυλλα της σειράς σε stories του στο Instagram, ενώ όπως φαίνεται, η μεταγλώττιση του Maestro στην ισπανική γλώσσα έχει ολοκληρωθεί κι έπονται οι υπόλοιπες.

Σημειώνεται ότι ο τίτλος της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για τον υπόλοιπο κόσμο θα είναι διαφορετικός από ότι στο ελληνικό Netflix. Στα Αγγλικά η σειρά θα έχει τίτλο «Maestro in Blue» και αυτό πιθανώς γιατί η πλατφόρμα θα «φιλοξενήσει» άλλη μια παραγωγή εντός του 2023, με τον ίδιο τίτλο, αυτόν του Maestro.

Η υπόθεση της σειράς

Η σειρά “Maestro” αποτελείται από εννέα επεισόδια, γεμάτα έντονο σασπένς έγιναν στην Αθήνα, τους Παξούς και την Κέρκυρα.

Το καστ είναι ξεχωριστό. Οι χαρακτήρες πολυδιάστατοι, με έντονα μυστικά και πάθη. Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.

O Ορέστης (Χριστόφορος Παπακαλιάτης) ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα, τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων.

Εκεί, θα γνωρίσει ανθρώπους βασανισμένους, που “σκεπάζουν” τον εφιάλτη που βιώνουν, από φόβο κι απόγνωση. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…